asi tak nejak noKillca píše:lidi, me je to celkem u zadku, at budu kdekoli, tak na sraz budu klidne jezdit kazdou nedeli, jako ti nejotrlejsi a chtejici muzou klido jezdit kazdej tejden, ne? me by to neva, rad si pokecam kazdou nedelitakze si to naplanujte a ja se prizpusobim a je mi to fakt jedno
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
michal09
- Klubové ID: 1407
no nějak tak asi...misi_ce píše:asi tak nejak noKillca píše:lidi, me je to celkem u zadku, at budu kdekoli, tak na sraz budu klidne jezdit kazdou nedeli, jako ti nejotrlejsi a chtejici muzou klido jezdit kazdej tejden, ne? me by to neva, rad si pokecam kazdou nedelitakze si to naplanujte a ja se prizpusobim a je mi to fakt jedno
tak takmichal09 píše:no nějak tak asi...misi_ce píše:asi tak nejak noKillca píše:lidi, me je to celkem u zadku, at budu kdekoli, tak na sraz budu klidne jezdit kazdou nedeli, jako ti nejotrlejsi a chtejici muzou klido jezdit kazdej tejden, ne? me by to neva, rad si pokecam kazdou nedelitakze si to naplanujte a ja se prizpusobim a je mi to fakt jedno
-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
Ta monika, o který píše je jedna slečna, dovoluju si říct jeho slečnaCZAirwolf píše:Kdo je Monika ? btw: mas u me prichytkyKillca píše:hehehehe
jinak panove a damy, planuju zajet pro moncu do Bělče u berouna, nepojedete nekdo taky? a pak frrrr na strahovsky srazcena libova...misto 26 "jen" 21.3Kc/ks
No ono se vyznat v Killcovych holkach je docela problem...Randaal píše:Ta monika, o který píše je jedna slečna, dovoluju si říct jeho slečnaCZAirwolf píše:Kdo je Monika ? btw: mas u me prichytkyKillca píše:hehehehe
jinak panove a damy, planuju zajet pro moncu do Bělče u berouna, nepojedete nekdo taky? a pak frrrr na strahovsky srazcena libova...misto 26 "jen" 21.3Kc/ks
ta co s nim byla tu neděli, jak michala nasral ten minibajkysta tak ho sejmul
- Killca
- Klubové ID: 1648
hele ja te zabavim, o to bych se nebalangel_1 píše:jestli bude marek v Mnisku tak bych vyuzila cas a jela s Tebou:-) ale musite me zabavit tak na 2hodky![]()
![]()
ale uvidime jak to bude:-) kdo dalsii by jel
![]()
?
ty voeCZAirwolf píše:Kdo je Monika ? btw: mas u me prichytkycena libova...misto 26 "jen" 21.3Kc/ks
jo a monca, to je nej kamoska ty co sme to spolu tahli predtim
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
- Killca
- Klubové ID: 1648
v kolik asi panacku, ve tri ne?michal09 píše:Teď si mě nasral Ty, tak se těš!Randaal píše:jak michala nasral ten minibajkysta tak ho sejmul![]()
![]()
Jinak budete čubrnět jak sem si na "koleni" dal dokupy ten nárazník...![]()
V kolko se na tom Strahově v nedělu sejdem (sjedem)? Snad bude přijatelný počásko
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Na nedělní rodinnej oběd by se ti chtělo že?Killca píše: sel bych s vama aspon posedet do hospy na hvezde na obed
Uvidím snad se tam v 15h ukážu, i když počasí neni zrovna super, hlavně že nechčije a neni taková kosa...
To Angel: Nevadí, kdyby bylo krásně, vytáhla by mě někam mladá, takže bych na strahov taky nemohl...