Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
REGIONAL PRAHA 6.3.-KUNRATICE-U rytire Jakuba od 19 - 19:30
Tak kdyz je Cernak v 18:00h, tak prijezd k rytirovi bych dal mezi 19:00 - 19:30h, parkoviste tam jsou ok, takze strach o auta nemusi byt.
Jinak vcera jsem to zamlouval na sve jmeno (Jakub Malý BMWklub) takze pokud by nekdo dorazil drive a ja bych tam nebyl, tak klidne bezte do restaurace (nebo cekej te na ostatni
), je to na vas. Mist k sezeni jsem zamlouval mezi 10 - 20 (pokud by bylo za potrebi vice, tak mi sdeleno, ze neni problem).
zaverem bych poprosil dotycnou osobu ktera ma klubovou diagnostiku zda by ji mohl vzit sebou, chtel bych si nechat skontrolovat auto.
Diky...
Jinak vcera jsem to zamlouval na sve jmeno (Jakub Malý BMWklub) takze pokud by nekdo dorazil drive a ja bych tam nebyl, tak klidne bezte do restaurace (nebo cekej te na ostatni

zaverem bych poprosil dotycnou osobu ktera ma klubovou diagnostiku zda by ji mohl vzit sebou, chtel bych si nechat skontrolovat auto.
Diky...
Ahoj, taky bych přijel, jen nejsem z Prahy a nevím, kde se na ČM scházíte. Prosil bych o polopatické vysvětlení, kde Vás najdu (u jakého obchodu, nebo u McDonald?).
Jo a ještě jedna věc, abych Vám stačil. Mám E34 525td, tak jestli nemám přijet přímo k rytíři.
Díky Žbrolík
PS. Jo a ty stránky hospody mi nefungujou.
Jo a ještě jedna věc, abych Vám stačil. Mám E34 525td, tak jestli nemám přijet přímo k rytíři.
Díky Žbrolík
PS. Jo a ty stránky hospody mi nefungujou.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=42043 snad Ti to bude stacit 

-
- Kontaktovat uživatele:
jumper píše:Tak jestli bych mohl přijet na Čerňák pozdravit známé tváře. Ale abyste mě hned nevyhodili, bo už nemám BMW,ale něco inýho.
Tak tos mě pěkně nas...!!!

Každý den hledám tvé BMW jak v Hnuslích tak i na Vinohradské a velký PRD!!! Navíc se vůbec neukážeš!!! Počkej až tě uvidím!!! Si to schytáš!!!

-
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:jumper píše:Tak jestli bych mohl přijet na Čerňák pozdravit známé tváře. Ale abyste mě hned nevyhodili, bo už nemám BMW,ale něco inýho.
Tak tos mě pěkně nas...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Každý den hledám tvé BMW jak v Hnuslích tak i na Vinohradské a velký PRD!!! Navíc se vůbec neukážeš!!! Počkej až tě uvidím!!! Si to schytáš!!!
A jeje, mám průšvih. Musíš hledat stříbrnou Imprezu s žehlícím prknem vzadu!!

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Venku celkem zima, tak já se tam moc promenádovat nebudu 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!