jurasis píše:Opět se omlouvám, pracovní povinnosti mě drží v týdnu mimo Prahu...
S tebou je to na pikaču... Příští ale budeš, ne?
To si nejsem jist...
Po cca 3 letech, kdy jsem byl denně doma, mám velkou zakázku na moravě, kdy se dostanu domů jen o víkendech. Mám to tak + - do léta...
To víš, že bych s Váma rád pokecal...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Mimochodem řekni, a můžem si udělat víkendový regionál černých pětek v touru kdykoliv... Když Ti nedojde šťáva... No, já bych tě taky utáh... Ještě že máš manuál...
edit černých
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:Mimochodem řekni, a můžem si udělat víkendový regionál černých pětek v touru kdykoliv... Když Ti nedojde šťáva... No, já bych tě taky utáh... Ještě že máš manuál...
edit černých
JJ, jsem pro!!!
Třeba dát leštěnka sraz jako minule a pak se uvidí
jurasis píše:Mimochodem řekni, a můžem si udělat víkendový regionál černých pětek v touru kdykoliv... Když Ti nedojde šťáva... No, já bych tě taky utáh... Ještě že máš manuál...
edit černých
JJ, jsem pro!!!
Třeba dát leštěnka sraz jako minule a pak se uvidí
No tak potřeba je každej týden ( skoro )... Zas, jel bych na Plzeňskou... lepší Wapka za míň peněz ( akorát to má 100rm dál... )
Domluva určo bude...
.
.
chystám se zbavit lak škrábanců brusnou pastou + napuštění voskem. Nepůjde do toho někdo semnou? asi teda po částech, nedělám si iluze ani o 50% plochy auta
zatim mam jen tu pastu od turtle wax, kdyby měl někdo nějaký lepší/levnější tip, sem s ním
ale nějak sem nepobral datum...asi bych se tam taky někdy zajel koknout....jenom 100rm toho víc nakecá než udělá......jako minule...pak jsme to s ondrou v makáči zkoukli až to měl suchý.....a nic moc teda