Killca píše:lobiku prosimte vklidu, dame rec na regionaluat se to tu zbytecne nezasira, ale vidim to na starou partu - ja,randaal,angel,misice,xdentist,lukys318 a par dalsich se urco potka a pojede se zrejme na sraz s celym bmwklubem a pak plnej kotlik az na big
Pista píše:Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí??
dojed 9.3. v nedeli ve 3 hodiny odpo na sraz na strahove, seznamime se
Pista píše:Killca píše:lobiku prosimte vklidu, dame rec na regionaluat se to tu zbytecne nezasira, ale vidim to na starou partu - ja,randaal,angel,misice,xdentist,lukys318 a par dalsich se urco potka a pojede se zrejme na sraz s celym bmwklubem a pak plnej kotlik az na big
Pista píše:Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí??
dojed 9.3. v nedeli ve 3 hodiny odpo na sraz na strahove, seznamime se
Ok přijedu rád, ale aby jste mě nesnědli.... bojim bojima ještě jedna věc?? Kde to přesně je?? Nějaká adresa?? Please..
Gocman píše:shade120l píše:Šmarja se těšim už aby to bylo 2 dny před tím se vracím z dovolený. Jen zas budu nasranej že mam jen 316i a jak tam uvidim ty našláplý kárky zas budu celej rok po večerech brečet že mi to taky nechodí tolik bokem
Buď v poho mam tak 316i a navíc v automatu.. Můžem triuchlit spolu
Gocman píše:Randaal píše:já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení
angel_1 píše:Gocman píše:Randaal píše:já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení
Hele proc se snim vubec bavime![]()
![]()
?? ne joke
nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....
patriot1 píše:angel_1 píše:Gocman píše:[quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
![]()
?? ne joke
nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....
angel_1 píše:patriot1 píše:angel_1 píše:[quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
![]()
?? ne joke
patriot1 píše:angel_1 píše:patriot1 píše:[quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
![]()
?? ne joke
khonza318 píše:Gocman píše:shade120l píše:Šmarja se těšim už aby to bylo 2 dny před tím se vracím z dovolený. Jen zas budu nasranej že mam jen 316i a jak tam uvidim ty našláplý kárky zas budu celej rok po večerech brečet že mi to taky nechodí tolik bokem
ja "truchlil" s 318i E30 od BIGu až do listopadu. od prosince mam E34 530i V8 se špérou a těším se na BIG jak malé dítě.
p.s. ale vic truchlil kamoš ktery byl na BIGu se mnou a doma měl seat ibizaletos už ma konečně BMW.
Martyn píše:khonza318 píše:Gocman píše:[quote="shade120l"]Šmarja se těšim už aby to bylo 2 dny před tím se vracím z dovolený. Jen zas budu nasranej že mam jen 316i a jak tam uvidim ty našláplý kárky zas budu celej rok po večerech brečet že mi to taky nechodí tolik bokem
ja "truchlil" s 318i E30 od BIGu až do listopadu. od prosince mam E34 530i V8 se špérou a těším se na BIG jak malé dítě.
p.s. ale vic truchlil kamoš ktery byl na BIGu se mnou a doma měl seat ibizaletos už ma konečně BMW.