Ne, Petta si svoje tahne sama, Ondrovi auto jezdiangel_1 píše: petta: tak ty to tahnes s Ondrou:-) jooo![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW - OT pokec ke srazu
-
BOHHy
2Angel_1: neboj slečno, já jezdim klobouka, šak mě znáš, ne?
takže na dálnici to vidim jako krásnou dlouho pomalou kolonku BMW 
problém u dlouhý kolony je to, že první sice jede 140, ale jakmile se to prákrát rozdělí, tak všichni doháněj a proto to musej honit aby stačili...viz Beroun, já jel poslední a jel jsem tam 205 km/h
přestože první prej jeli cca 140... ale bude prdel 
problém u dlouhý kolony je to, že první sice jede 140, ale jakmile se to prákrát rozdělí, tak všichni doháněj a proto to musej honit aby stačili...viz Beroun, já jel poslední a jel jsem tam 205 km/h
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
)Randaal píše:2Angel_1: neboj slečno, já jezdim klobouka, šak mě znáš, ne?takže na dálnici to vidim jako krásnou dlouho pomalou kolonku BMW
problém u dlouhý kolony je to, že první sice jede 140, ale jakmile se to prákrát rozdělí, tak všichni doháněj a proto to musej honit aby stačili...viz Beroun, já jel poslední a jel jsem tam 205 km/hpřestože první prej jeli cca 140... ale bude prdel
1.jsem jel ja a kluciii za mnou me donutili jet asi 160-170 a to me jete brali zprava,tak jsem se na ne vy...a drzrl jsem furt stejne tempo...Stejne se pak zaradili
No a na ten BIG pojedu klidne s vama,stejne ste jaksi nejbliz nemusim se nikam hnat
- Killca
- Klubové ID: 1648
ale nekukal sem pri tomPetta píše: To Angel_1: Kdo Ti tohle nakukal? ... Ku Ku Ku kačka?![]()
![]()
to zopaknem, me se zrovna takovejhle styl i chvili libi, ale ne moc do extremuHanz318iS píše: 1.jsem jel ja a kluciii za mnou me donutili jet asi 160-170 a to me jete brali zprava,tak jsem se na ne vy...a drzrl jsem furt stejne tempo...Stejne se pak zaradili![]()
No a na ten BIG pojedu klidne s vama,stejne ste jaksi nejbliz nemusim se nikam hnat
to se teda moc silne necejtis_peper píše:Tak čtyřvály a ISa vyrazí o 20 minut dřív a bude to tak akorát
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
mnooo bavili se o tom takovy kukackyPetta píše:Hele, dej si bacha, abys netáhnul taky ... myslim auto samozřejměMirek píše:Ne, Petta si svoje tahne sama, Ondrovi auto jezdiangel_1 píše: petta: tak ty to tahnes s Ondrou:-) jooo![]()
![]()
![]()
To Angel_1: Kdo Ti tohle nakukal? ... Ku Ku Ku kačka?![]()
![]()
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
_peper píše:Není to o cítění se, ale o tom, že mě nebaví dát za pět a plyn na podlahu. Radši si užívám, zrychlení na okreskách ale letět 180 po dálnici to mi nic moc neříká.
-
Petta
- Klubové ID: 1444
- Kontaktovat uživatele:
Mno to koukámangel_1 píše:mnooo bavili se o tom takovy kukackyPetta píše:Hele, dej si bacha, abys netáhnul taky ... myslim auto samozřejměMirek píše: Ne, Petta si svoje tahne sama, Ondrovi auto jezdi![]()
To Angel_1: Kdo Ti tohle nakukal? ... Ku Ku Ku kačka?![]()
![]()
![]()
aaa jak to tedy jee, jsem zvedava...
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle zní hodně zajímavě, jeden z nás má asi špatnej tachometr, ja víc jak 170 nejelHanz318iS píše:![]()
![]()
To vypravej mame...Chudak perinak te pomalu nestihal jak si jel...Chvilema sme tam meli 200 a kdyz uz sme byli u tebe zase si na to slapnul a ujel...Perinakovo auto se pomalu rozpadalo a my videli jen koncovy svetla v dali pred sebou
Prej ja na to nejsem...Ha ha
-
Lukáš
- Kontaktovat uživatele:
hm iSo a standard samosvor?? od kdy?George_D píše:Tak si to vyčisti pod plynovym pedálem a pořádně na to dupniPetta píše:Mno ... asi jak ktery ISo ... me to proste nevytahne vic ... ja uz ci 323iGeorge_D píše: Petta: 318Ti jede 220-225 km/h tak nekecejMěl jsem ho
fnuk, fnuk ...
Pokud maš čistokrevné TI, máš i samosvor a na letišti je s tim sranda, nesmiš se toho bat ženska