To Neto: Tak to si byl Ty s tím modrým Coupé co zavolal policajty a pak odjel dřív než přijeli... Nevím no, ale když zavoláš 158 myslím, že je základ zůstat na místě do příjezdu Policie... Ptali se na tebe.. Řekl jsem, že nikdo ode mě (BMW klub) to nebyl, tak už to pak neřešili... Ale pro příště...
Jinak pro mě docela smutná neděle...

přijížděl jsem ke klukům, pomalu, piánko na dvojku 30km/h, zašlápnul jsem to na místě, ale sere mě idiot na minibaiku vůbec nebyl vidět, nedalo se střetu zabránit, prej byl ramenama a hllavou zakleslej pod autem...

neviděl jsem to, tak nevím, jen jsem musel cuknout na zpátečku, aby ho chudáka vůbec dostali zpod nárazníku... Večer mi psal ten jeho brácha, že je po operaci, prej má sešroubovanou kyčel a stehení kost, že prej snad bude dobrej a dál se to řešit nebude, snad...
Policajti byli vůbec hustý... Prej co to je? (na minibaik), že to nemá ragistračku, nemá to osvětlení, neni to motorové vozidlo, které by mohlo na komunikaci, technický stav taky nevyhovující, policajt stál na mí straně, prej chápe že jsem minibaik přehlídnul, nechápal jak minibaikysta přehlídnul auto....navíc areal neni pozemní komunikace, tak prej je to neřešitelný přestupek (nehoda) a řešit by se to muselo soudně, načeš bych to prý nejspíš vyhrál z několika důvodů... Takže to zkončilo na domluvě, nic se nesepisovalo, ten kluk si to "prej" udělal sám a hotovo.... Což sem docela koukal a to, že se policajt vůbec nezmínil o zákazu vjezdu do celého areálu a že nechtěl po mě vůbec žádný doklady (ani k nahlédnutí), to sem fakt čuměl... No ještě že to takhle dopadlo, týpek se snad na mě chtít hojit nebude, vlastně už ani nemůže.... Každopádně mi to bylo líto co se stalo...

Ještě bych chtěl poděkovat klukům co u toho byli za pomoc (Randáál, Mišice, Killča...)...
Jinak co se auta týče, tak to odnesl půl roku čerstvě lakovanej origo nárazník, kterej má asi 15cm prasklinu, rozhozená pravá mlha a nějak polámaný ty plastový fukary k brzdám, a to jak jsem ho nabral a on mi dal pěští do kapoty a lehce ji promáčkul, to nepočítám...

Hlavně že to zkončilo, tak jak to zkončilo, mohlo to dopadnout i hůř...
Jinak v něděli za 14 dní na starhově, už bude teplo, tak snad přijede víc minibaikystů...