metaljohn píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to bude pro návštěvníky, kteří nemají bmw - bude někde parkoviště pro ostatní auta? A je nutný se taky registrovat, nebo ne? Dík
Normálně tam bude vykopaná jáma a u vjezdu se to tam bude posílat
metaljohn píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to bude pro návštěvníky, kteří nemají bmw - bude někde parkoviště pro ostatní auta? A je nutný se taky registrovat, nebo ne? Dík
Normálně tam bude vykopaná jáma a u vjezdu se to tam bude posílat
plysakmartin píše: Ty si hlavně vem hodně pití !!!!
Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelný Ale točený je točený.
jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout
to ses na tom jeste dobre,..... ja premyslim kdo me odtahl ke 100RMovi do stanu a hlavne jsem se probudil vedle jeho pritelkyne a jeste jsme tam byli sami ... a na matraci , kterou 100RM nafukoval a machroval jak se mu bude krasne spat proti nam.......
jeste ze jsme s fish sehrani a jen jsem tu noc prochrapali.....
ja uz se tam tesim budu mit i svy BMW konecne v cajku, takzeeee to muzete omrknout:-) Jen si musim vzit dovcu kvuli tomu, ale to nevadi, minulej rok jsem byla na dovce, tak to tenhle rok musim napravit:-)
hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim a pak stat s bmwklubem za tema paskama
Killca píše:hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim a pak stat s bmwklubem za tema paskama
Tvoje starosti ybch chtěl mít... pojedu s tebou, jestli se bojíš že zabloudíš...
Killca píše:hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim a pak stat s bmwklubem za tema paskama
Toho se nemusis bat.. Az se to bude blizit tak se to tady bude rozebirat hodne aktivne a davat dohromady skupinky.. Neni nad kolonky
no, doufam ze do ty doby aspon dostanu ven omezovac rychlosti, jinak mi budou vsichni ujizdet pres tech 190 ale jako ok, ale chtel bych stat za paskou pak štíílovka
Killca píše:no, doufam ze do ty doby aspon dostanu ven omezovac rychlosti, jinak mi budou vsichni ujizdet pres tech 190 ale jako ok, ale chtel bych stat za paskou pak štíílovka
a miso, pojedem spolu :-*
Jasný cukroušku, pojedu s tebou, ale jeslti pojedeš rychlejc jak 150-160, tak tě honit nebudu... Jinak já mít omezovač na 190km/h tak se asi zcvoknu...
killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka.. takze pojedu s Tebou
michal09 píše:Jasný cukroušku, pojedu s tebou, ale jeslti pojedeš rychlejc jak 150-160, tak tě honit nebudu... Jinak já mít omezovač na 190km/h tak se asi zcvoknu...
angel_1 píše:killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka.. takze pojedu s Tebou
angie, nevim no jako mozna sem dneska pusobil klidne, ale jako nudu na silnici nepodporuju ale nejak se urco pojede klidnejs no, ale mozna mi to nejede vic jak 190 ale to neznamena ze musim jet pod 190