Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Wickerman

#61 Příspěvek od Wickerman »

George_D píše:
metaljohn píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to bude pro návštěvníky, kteří nemají bmw - bude někde parkoviště pro ostatní auta? A je nutný se taky registrovat, nebo ne? Dík 8) :)

Normálně tam bude vykopaná jáma a u vjezdu se to tam bude posílat :wink: :lol:

hustěěě nooooo :D :smich: :smich2:
metaljohn

#62 Příspěvek od metaljohn »

George_D píše:
metaljohn píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to bude pro návštěvníky, kteří nemají bmw - bude někde parkoviště pro ostatní auta? A je nutný se taky registrovat, nebo ne? Dík 8) :)

Normálně tam bude vykopaná jáma a u vjezdu se to tam bude posílat :wink: :lol:

Výborně, takže jedu autobusem :lol: :lol:

Ehm a jak to bude doopravdy? :mrgreen:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Maikl »

....joooo spanilka... :lol:
FreeTree

#64 Příspěvek od FreeTree »

:respect: It´s in! ... jedeme taky + "pár" aut z autohificlubu :lol: Tady po okolí se to budu snažit taky posbírat.... chceme zůstat přes noc :sly:
_peper
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od _peper »

plysakmartin píše: Ty si hlavně vem hodně pití !!!! :Kapela: :pivo:

Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelný :-D Ale točený je točený.
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Hanz318iS »

_peper píše:

Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelný :-D Ale točený je točený.

:lol: jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout :smich2: :pivo:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Hanz318iS píše:
_peper píše:

:lol: jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout :smich2: :pivo:

to ses na tom jeste dobre,..... ja premyslim kdo me odtahl ke 100RMovi do stanu a hlavne jsem se probudil vedle jeho pritelkyne a jeste jsme tam byli sami :lol: :lol: :lol: ... a na matraci , kterou 100RM nafukoval a machroval jak se mu bude krasne spat proti nam....... 8)

jeste ze jsme s fish sehrani a jen jsem tu noc prochrapali..... :lol: :oops: :lol:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od AdaM5 »

Už sem tam taky 8)
plysakmartin

#69 Příspěvek od plysakmartin »

Hanz318iS píše:
_peper píše:

Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdo :woot:
plysakmartin

#70 Příspěvek od plysakmartin »

_peper píše:

jo jo jo, nějaká ta zásobička zase bude :pivo:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od angel_1 »

ja uz se tam tesim :-) budu mit i svy BMW konecne v cajku, takzeeee to muzete omrknout:-) Jen si musim vzit dovcu kvuli tomu, ale to nevadi, minulej rok jsem byla na dovce, tak to tenhle rok musim napravit:-) :)
Killca

#72 Příspěvek od Killca »

hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim :D a pak stat s bmwklubem za tema paskama :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
michal09

#73 Příspěvek od michal09 »

Killca píše:hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim :D a pak stat s bmwklubem za tema paskama :)

Tvoje starosti ybch chtěl mít... :lol: pojedu s tebou, jestli se bojíš že zabloudíš... :wink:
los-puntos

#74 Příspěvek od los-puntos »

Killca píše:hele jeste me tak zajima, zajiste se bmwklub sejde nekde i v praze a odtud pojede hromada, tak mysite ze bych moh jet v te hromade taky? nebo radsi nemam zaclanet kdyz neplatim :D a pak stat s bmwklubem za tema paskama :)

Toho se nemusis bat.. Az se to bude blizit tak se to tady bude rozebirat hodne aktivne a davat dohromady skupinky.. Neni nad kolonky :) :P :twisted:
Killca

#75 Příspěvek od Killca »

no, doufam ze do ty doby aspon dostanu ven omezovac rychlosti, jinak mi budou vsichni ujizdet pres tech 190 :D ale jako ok, ale chtel bych stat za paskou pak :-D štíílovka

a miso, pojedem spolu :-* :D
michal09

#76 Příspěvek od michal09 »

Killca píše:no, doufam ze do ty doby aspon dostanu ven omezovac rychlosti, jinak mi budou vsichni ujizdet pres tech 190 :D ale jako ok, ale chtel bych stat za paskou pak :-D štíílovka

a miso, pojedem spolu :-* :D

Jasný cukroušku, pojedu s tebou, ale jeslti pojedeš rychlejc jak 150-160, tak tě honit nebudu... :twisted: Jinak já mít omezovač na 190km/h tak se asi zcvoknu... :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od angel_1 »

killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka.. :D :D takze pojedu s Tebou :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od George_D »

angel_1 píše:...............me to honeni ve skupinkach ani nejak neba........

:lol: :smich2: :smich: Takže nebude Buk v Kaké :lol: :twisted: :evil:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od angel_1 »

George_D píše:
angel_1 píše:...............me to honeni ve skupinkach ani nejak neba........

:lol: :smich2: :smich: Takže nebude Buk v Kaké :lol: :twisted: :evil:

nooo asi budete muset rict jiny slecne tady, nebo jinde :D :D se mnou nepocitejte
Killca

#80 Příspěvek od Killca »

michal09 píše:Jasný cukroušku, pojedu s tebou, ale jeslti pojedeš rychlejc jak 150-160, tak tě honit nebudu... :twisted: Jinak já mít omezovač na 190km/h tak se asi zcvoknu... :lol:

angel_1 píše:killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka.. :D :D takze pojedu s Tebou :D

angie, nevim no :-D jako mozna sem dneska pusobil klidne, ale jako nudu na silnici nepodporuju :-D ale nejak se urco pojede klidnejs no, ale mozna mi to nejede vic jak 190 ale to neznamena ze musim jet pod 190 :-D
Odpovědět