Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bimmer Motors Weekend - pokec ke srazu
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Too GeorgosAC: No myslel jsem si, že by to tak mohlo bejt. Počítám vzít nějakej ten litřík
No a vhledem k tomu, že budu mit v průběhu ty narozky, tak více je lépe. Jinak jsem spše nepijan jelikož každej den musím řídit. Ale rád si dám co je dobré, z tvredého jen slivovička a wisky. Jednou za čas. No, ale na narozky

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Oldman píše:Tak to já nepojedu, jsem abstinent, dobrovolný, v českých zemích osud nelidský, nechtěl bych vám rozvracet kolektív, co nadělám ,nemůžu mít všechno
Ahoj Miku, no právě jse doufal, že ty budeš jedním z těch co by jeli semnou, rozmysli to ještě. Věřím, že se do té doby ještě uvidíme a proberem to.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně proberem,třeba Vsetiňáci jak rozjeli bmwklub Vs,nějakou akci vymyslí. To Matal,sranda to je když nemáš pocit odpovědnosti za ně.A když takového kamaráda dopravíš jeho manželce,poděkování se nedočkáš.bazzi píše:Oldman píše:Tak to já nepojedu, jsem abstinent, dobrovolný, v českých zemích osud nelidský, nechtěl bych vám rozvracet kolektív, co nadělám ,nemůžu mít všechno
Ahoj Miku, no právě jse doufal, že ty budeš jedním z těch co by jeli semnou, rozmysli to ještě. Věřím, že se do té doby ještě uvidíme a proberem to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ukecal sám sebe a pojedu, poslal jsem přihlášku. Jižní Čechy jsou krásné, těšímbazzi píše:Oldman píše:Tak to já nepojedu, jsem abstinent, dobrovolný, v českých zemích osud nelidský, nechtěl bych vám rozvracet kolektív, co nadělám ,nemůžu mít všechno

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Oldman píše:Tak jsem ukecal sám sebe a pojedu, poslal jsem přihlášku. Jižní Čechy jsou krásné, těšímbazzi píše:Oldman píše:Tak to já nepojedu, jsem abstinent, dobrovolný, v českých zemích osud nelidský, nechtěl bych vám rozvracet kolektív, co nadělám ,nemůžu mít všechno
To jsi mne opravdu potěšil, ale i tak to proberem