prosimte dyt by mi uvadangel_1 píše:jsem cekala nejakou takovou odpovedCZAirwolf píše:Doufej, ze prstickem a ne tim, co ma doleangel_1 píše: jeste prstickem budes prosit![]()

rendis urco doraz

prosimte dyt by mi uvadangel_1 píše:jsem cekala nejakou takovou odpovedCZAirwolf píše:Doufej, ze prstickem a ne tim, co ma doleangel_1 píše: jeste prstickem budes prosit![]()
jestli bdues mit modry LM tak nebudes jedinejmichal09 píše:Jakto?Lukys318is píše:Ale se mnou tentokrat nepocitejtemichal09 píše: Jasně že počítá...No co, alespoň bude větší pravděpodobnost, že si v hospodě sednem...
Počkej to tam budu jako jedinej kuřák jo? To se budou ostatní navážet jen do mě...
Ty neznáš hospůdku hvězda?castro píše:kde je ta hospoda? navrhuji hospodu na břevnově... jak psal Hanz... alespon na pivo, dá se i bez aut
tak šak to znáš, ne?michal09 píše:Ty neznáš hospůdku hvězda?castro píše:kde je ta hospoda? navrhuji hospodu na břevnově... jak psal Hanz... alespon na pivo, dá se i bez aut![]()
na vipichu, u plochý dráhy jsou študácký koleje, tak tam... Pokud zaparkujem před tou hospodou jak navrhuješ ty, já se tomu nebráním...
![]()
To Randál: Proč se drbeš levou rukou na pravým uchu?....Neni jednoduší na napsat 15h....
![]()
zhruba tu to jeRandaal píše:tak šak to znáš, ne?michal09 píše:Ty neznáš hospůdku hvězda?castro píše:kde je ta hospoda? navrhuji hospodu na břevnově... jak psal Hanz... alespon na pivo, dá se i bez aut![]()
na vipichu, u plochý dráhy jsou študácký koleje, tak tam... Pokud zaparkujem před tou hospodou jak navrhuješ ty, já se tomu nebráním...
![]()
To Randál: Proč se drbeš levou rukou na pravým uchu?....Neni jednoduší na napsat 15h....
![]()
občas je levá ruka zaneprázdněná, tak musíš druhou
![]()
vim, kde jsou koleje, ale netušim, že by tam byla hospa bo něcoale pro mě to neni problém, je to cca 300m od baráku