Killca píše:DÁMY,SLEČNY,BÁBY,PRABÁBY - DNES SE KONÁ SRAZ OD 15:00 NA STRAHOVĚ OK?
byly tu dvojí nazory na časy, tak to rozsekavam, i proto ze se mi to vice hodi kuli par mensim problemum
voe! To je celkem blbý hodinu před srazem napsat na net, že se sraz o hodinu posouvá.... Né každej přece si to za tu hodinu přečte a už dávno počítá se 14h...
michal09 píše: voe! To je celkem blbý hodinu před srazem napsat na net, že se sraz o hodinu posouvá.... Né každej přece si to za tu hodinu přečte a už dávno počítá se 14h...
jak psal lukys, od zacatku se pise 15:00 na beroune se dmomlouvalo 15:00 a jeste to tu pise lukys ze v 15:00 a jeste to upresnuju ja ze v 15:00 t ak se nevymlouvej nebo ti seberu cigara
michal09 píše: voe! To je celkem blbý hodinu před srazem napsat na net, že se sraz o hodinu posouvá.... Né každej přece si to za tu hodinu přečte a už dávno počítá se 14h...
jak psal lukys, od zacatku se pise 15:00 na beroune se dmomlouvalo 15:00 a jeste to tu pise lukys ze v 15:00 a jeste to upresnuju ja ze v 15:00 t ak se nevymlouvej nebo ti seberu cigara
Myslím že to byl Randáál co tady před pár dnama vykřikl: "v něděli ve 14h na Strahově" no tak jsem myslel, že to platí...
michal09 píše:A já vám na to příště se*u!!! Jenom blázen by postával v takový zimě venku. Na jaře čau
dyt máš pokaždý termosku, to ti nestačí?
Pche už mě ta termoska nebaví, vžycky si to kafe do ní udělám pěkně hnusný, navíc termoska na 4dcl je naprd, kdyby v tom byl alespoň grog, ale to bych musel jezdit na strahov jednu stanici busem...
angel_1 píše:si udelej tri hrnkovy, nebo jak mas velkou termosku a pak to prelej
OT:
Ty jo kéžbych měl termosku na tři hrnky.... Mám tak na jeden a půl klasickýho hrnku...
To Randáál: člověče presovač do auta? by to bylo draží jak celý moje auto... Myslím, že jsem to už někde viděl, dokonce sem i viděl foto jak má týpek v kufru klasickej výčep s desítkou a dvanáctkou, takový auto nesmí chybět na sraze ...