No nevěděl jsem že se to koná už ted a asi to nestíham100RM píše:George_D, Pavouku, jedem udelat bordel ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nadšenci BMW - Beroun 23.1. 18:00
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
misi_ce
- Klubové ID: 1530
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je smula, me se to jednou akorat pokouseli otevrit, ale jeden typek je vyplasil (stesti jako blazen, stejne tam nebylo nic co by si mohli vzit), kazdopadne skoda ze tam nepojedes, ale duvody naprosto chapu....tak zlom vaz s tou listou, at se co nevidet zase vidime na strahove...CZAirwolf píše:misi_ce> radio je fuc, navic je poskozena okenni lista na A sloupku - asi bude nutne ji spis vymenit nez ohybat zpatky...akorat tohle je asi lista jen pro cabria, takze v bazaru ji nesezenu
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No tak když pro mě přijedeš no problem
Ale fakt, musim ještě řešit nějaký věci a dřív jak v 7 volnej nebudu a to už je beztak v hajzli
Udělej tam bordel i za mě, to ti problem dělat nebude však jsi Faraon, co Faraon, 100FARAON 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
Tyy jo.Jsem fakt necekal,ze na 6ku prijede tolik aut...Fakt super.Diky kluci
No a jak sme jeli ve vlacku,to byla parada a myslim ze ta dalnice byla fakt dobrej napad.Bylo to aspon action...Vecer,libova k tomu debaty o samejch srackach
Takze diky vsem za prima sraz a dik Castrovi za doprovod do Praglu a sorry jestli te ty mlhy oslnovali,ja bez nich nic nevidim
Takze diky vsem za prima sraz a dik Castrovi za doprovod do Praglu a sorry jestli te ty mlhy oslnovali,ja bez nich nic nevidim
I was there, it was great, next time ill come again
i když totálně nemůžu mluvit, protože mám vyřvaný hlasivky, tak paráda.
škoda jen tý cesty po dálnici, jako nějakejch 205 co sem musel jet abych stíhal kolonu, tak nevim nevim, jestli je klidná jízda
ale jel jsem jako poslední, tak je jasný, že jsem musel hafo dohánět to roztrhání křižovatkama a tak 
i když totálně nemůžu mluvit, protože mám vyřvaný hlasivky, tak paráda.
škoda jen tý cesty po dálnici, jako nějakejch 205 co sem musel jet abych stíhal kolonu, tak nevim nevim, jestli je klidná jízda
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
Ja si je snad do ty doby pridim taky a pro jistotu rovnou Mkovycastro píše:jo, bylo to výborný. Pěkná spanilka, super pokec, petta me bavilamusíme to zase zopáknout....
![]()
příště doufám zvítězí vyhřívané sedačky
![]()
![]()
rád jsem zase videl lidi z dalekého okolí....
tak, dost keců, já jdu dojíst ten maxisteak (s paprikou)![]()

a vpravo Killca