Lukas4 píše:
tak ja bych to videl tedy tak neco malo pred pul 6....u 6tky
souhlas....cili na strese
Rád se připojim
Takze abysme to nak dohodli a pak v tom nebyl bordel...Kdo by teda chtel prijen na strechu obchodaku 6ka u letiste tak v 17:20 u nejvzdalenejsiho rohu nez se prijede...Budu tam na Vas cekat s cernou 36kou
Hanz318iS píše:Taky nemam znamku ale klidne bych po dalnici jel
známku mám ale jel bych po okreskách, je to takový záživnější
já jedu z Práglu, jsem z Prahy 6 a jsem pro se sejít jinde, než u šestky, páč je krapet z ruky, lepší by bylo třeba na zličíně jak je ikea, tak v odlehlym rohu u měkáče je to dostupnější a zároven víceméně po cestě....k šestce bychom muslei povětšinou cestovat a pak zpátky
Hanz318iS píše:Taky nemam znamku ale klidne bych po dalnici jel
známku mám ale jel bych po okreskách, je to takový záživnější
já jedu z Práglu, jsem z Prahy 6 a jsem pro se sejít jinde, než u šestky, páč je krapet z ruky, lepší by bylo třeba na zličíně jak je ikea, tak v odlehlym rohu u měkáče je to dostupnější a zároven víceméně po cestě....k šestce bychom muslei povětšinou cestovat a pak zpátky
ale jedu určo!!!
Proc to zase komplikujes...Uz jsemse dohodli na ty 6ce,navic je tam vzdycky misto na rozdil od Ikeii kde nikdy nemuzu zaparkovat...A s tim ze to mas pri ceste...Z DEjvic na letiste 6,5km a z Dejvic na Zlicin 11,4km
A treba jako pro me nebo pro Angel je zajizdka Zlicin...
videl bych to panove, kdo je z rep a motol a stodulky, tak dame srazek u mekace na repich ne? a pojedem na sestku za nima a odtud urcite pojedem po okresce, znamku mam na rok, ale okresky sou lepsi
Killca píše:videl bych to panove, kdo je z rep a motol a stodulky, tak dame srazek u mekace na repich ne? a pojedem na sestku za nima a odtud urcite pojedem po okresce, znamku mam na rok, ale okresky sou lepsi
RESTECP aspon se to nebude komplikovat a můžem dát malou spanilku i cestou na šestku