Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zimní sraz ?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Asi mysli ...RuDoSh píše:omfg to snad nemyslis vazne....dargon píše:spis nechapu kdyz jednou sem se nahlasil tak proc to potvrzovat podruhe
Ale ne........

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ty chceš ten tvůj podpis přestěhovat ke mě?? Vždyt víš že jsem vždycky věděl co máš za karty a proto jsem tě nechal i vyhratGeorgosAc píše:prosím vas , vemte nekdo karty na poker ........

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:ee ,texas ne.... hrajeme kdo koho drive oskube.....Martyn píše:Uaaa nekecejte ze si jede poker i na bmwlubu?Jakej - Texas Hold´em? Tak to taky dorazim vas oskubat
![]()
znas to .. poker - hra nenapadnych tvari.......
No všichni jsme byli nenápadní, ale řízek nás nápadně obral, teda já zustal se stavem 0 ale pavouček to odnesl

sam si nas nejdrive vsechny oskubal jako kurata.... ale pak se na me stesti usmalo drive nez sly na stul papirovy....George_D píše:GeorgosAc píše:ee ,texas ne.... hrajeme kdo koho drive oskube.....Martyn píše:Uaaa nekecejte ze si jede poker i na bmwlubu?Jakej - Texas Hold´em? Tak to taky dorazim vas oskubat
![]()
No všichni jsme byli nenápadní, ale řízek nás nápadně obral, teda já zustal se stavem 0 ale pavouček to odnesl![]()
Jo a jinak k pravidlům, prostě jsme hráli poker a kdo ho neměl, nevyhral

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:sam si nas nejdrive vsechny oskubal jako kurata.... ale pak se na me stesti usmalo drive nez sly na stul papirovy....George_D píše:GeorgosAc píše: ee ,texas ne.... hrajeme kdo koho drive oskube.....
No všichni jsme byli nenápadní, ale řízek nás nápadně obral, teda já zustal se stavem 0 ale pavouček to odnesl![]()
Jo a jinak k pravidlům, prostě jsme hráli poker a kdo ho neměl, nevyhral
Njn o tom to je, já cíleně škubal a tobě stačilo štěstí na konci