Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jihočeský srazík OD IGY
-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
takze po letech opet zde.... situace se ma asi tak... dneska jsem byl po 14dnech v praci a byl jsem (pro tuto prilezitost) prijemne prekvapen, jelikoz na temeline lezi pomerne dost snehu... ani ten trouba s pluhem tam moc neradil takze je to v poho... ovsem co je horsi, ze dneska zacalo prset a jde to dolu a to rychle...jestli zmrzne ta brecka co tam ted je, tak potes koste...
Myslim ze timhle tydnem to zima jeste neodpiska, kdyz by ten snih mel tendenci se udrzet, ozval bych se a neni problem tam o vikendu sjet si zablbnout.... ale myslim, ze jeste dostanem prilezitost
Myslim ze timhle tydnem to zima jeste neodpiska, kdyz by ten snih mel tendenci se udrzet, ozval bych se a neni problem tam o vikendu sjet si zablbnout.... ale myslim, ze jeste dostanem prilezitost
-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
Tak počkáme320i píše:takze po letech opet zde.... situace se ma asi tak... dneska jsem byl po 14dnech v praci a byl jsem (pro tuto prilezitost) prijemne prekvapen, jelikoz na temeline lezi pomerne dost snehu... ani ten trouba s pluhem tam moc neradil takze je to v poho... ovsem co je horsi, ze dneska zacalo prset a jde to dolu a to rychle...jestli zmrzne ta brecka co tam ted je, tak potes koste...