Naposledy jsem byla na srazu v Dětenicích, kde jsem se zdržela bohužel jen pár hodinek. Neměla jsem moc času a nemám ho ani teď
 Jelikož ale můj přítel hraje ve Špindlu, chtěla bych se zeptat, zda byste měli zájem o uspořádání tamní akcičky na 29.12.2007 od 16:00 (konec 30.12.2007 (19:00)). Do konce týdne sem hodím program, seženu i ubytování, stravu. Večer bych každopádně do programu zařadila music bar Silver Rock, který je nejznámější a nejlepší ve Špindlu. Dívky v klecích, barmanská ohnivá show, občas nějaké to překvapení, výborné koktejly míchané vynikajicími barmany. Prostě bar, jak se patří - proto se sem chodí bavit i celebrity, naposledy jsem tu potkala Kateřinu Průšovou, anebo Leoše Mareše. Pro případné zájemnce o lyžovačku - zkusím se známých poptat po levnějších permicích;-).
  Jelikož ale můj přítel hraje ve Špindlu, chtěla bych se zeptat, zda byste měli zájem o uspořádání tamní akcičky na 29.12.2007 od 16:00 (konec 30.12.2007 (19:00)). Do konce týdne sem hodím program, seženu i ubytování, stravu. Večer bych každopádně do programu zařadila music bar Silver Rock, který je nejznámější a nejlepší ve Špindlu. Dívky v klecích, barmanská ohnivá show, občas nějaké to překvapení, výborné koktejly míchané vynikajicími barmany. Prostě bar, jak se patří - proto se sem chodí bavit i celebrity, naposledy jsem tu potkala Kateřinu Průšovou, anebo Leoše Mareše. Pro případné zájemnce o lyžovačku - zkusím se známých poptat po levnějších permicích;-).Přikládám Vám tu pár foteček k pokuchání a hlavně web, kde se můžete podívat na konkrétní věc, která vás zajímá o večerním baru

http://www.spindl-silverrock.cz

...
 ...

)
  )   

Takhle budu na baráku zatim jen s VEš100RMem
   Takhle budu na baráku zatim jen s VEš100RMem