Player1 píše:Piča a už toho mám tak akorát... Nevím, kde na to jarax přišel, je to hovadina. Nevím, co je na tom taková prdel, roztrubovat nepravdivy kecy, jaraxi. Pro všechny, kterým to jarax říkal: NEMÁM žádny děcko. Tuhle srandu fakt moc nechápu. Máš to u mě, jardo...
nic ja to mrdam, už nic domlouvat nebudu, jeden mě zmrdá že to je v sobotu a né v nedělu protože je v praci, druhej mě zase zmrdá že je pičovina jezdit daleko když on má přece motokary za barákem, domluvte si to samy
JaraX píše:nic ja to mrdam, už nic domlouvat nebudu, jeden mě zmrdá že to je v sobotu a né v nedělu protože je v praci, druhej mě zase zmrdá že je pičovina jezdit daleko když on má přece motokary za barákem, domluvte si to samy
vše je o domluvě, tak se nečerti .......bohužél nemožu jet, pač mám hafo práce. Jo a je pičovina jezdit někam do riťky když mám motokáry v Zábřehu
JaraX píše:nic ja to mrdam, už nic domlouvat nebudu, jeden mě zmrdá že to je v sobotu a né v nedělu protože je v praci, druhej mě zase zmrdá že je pičovina jezdit daleko když on má přece motokary za barákem, domluvte si to samy
vše je o domluvě, tak se nečerti .......bohužél nemožu jet, pač mám hafo práce. Jo a je pičovina jezdit někam do riťky když mám motokáry v Zábřehu
Player má pravdu, vy ste s Pallasem jak jeden at třeba Brnáci dojedou sem, když máš motokary za barákem
Player má pravdu, vy ste s Pallasem jak jeden at třeba Brnáci dojedou sem, když máš motokary za barákem
To by mě zajímalo jak to Player5 myslí??? Jinak je mi celkem fuck kam se pojede nebo nakonec nepojede....chtěl jsem jen poukázat na to že néé každý s tebou musí souhlasit....néé každý má čas jet někam daleko a néé každý na to má peníze.....nééé!?!? Je mi to jedno jen se hned nečerti když dal někdo jiný návrh......
no vidim ze to dneska asi neklapne... jak to mate s casem zitra? ja bych urcite mohl, jarax rikal ze by taky jel a player psal ze zitra ma volno... jenom se musime domluvit kam. ja se klidne prizpusobim
Dude píše:no vidim ze to dneska asi neklapne... jak to mate s casem zitra? ja bych urcite mohl, jarax rikal ze by taky jel a player psal ze zitra ma volno... jenom se musime domluvit kam. ja se klidne prizpusobim
zítra jedem do bruntala, ještě tam musím brnknout jeslti maj open apod, kdo by jel? cca v 16hod řekněme.