Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SRAZ BMWKLUBU vinařské slavnosti Bzenec 10.-11.listopadu !!
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Jsem doma a několikrát jsem se viděl v příkopě, na dálnici si klepali na čelo, moc jsem tam tancoval asi...
[img=http://img148.imageshack.us/img148/1012/prijezdpu5.th.jpg]
[img=http://img148.imageshack.us/img148/1012/prijezdpu5.th.jpg]
myslim ze Jawak , podle cepiceZave píše:poznas kdo to je?GeorgosAc píše:edit... Zave , co ten podpis.......![]()
jinak stejne THE BEST OF byl Jawak a jeho histroka jak zazil prave bukkake.....
JAWAK :
,,hoši , ja jsem jednou zazil bukkake......
MY "
,,a Jaro , kolik vas na ni bylo ,,§
JAWAK :
..dva,,
tak jsme ji ošplouchli
-
xsun
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
taky uz v poho doma ... vy dva jste vzhledem ke stavu silnice valili jak dabli, jsem tam nahodil radeji pianko, klouzalo to o stosest ...Zave píše:tak jsem taky dorazil domutady v Brne predemnou typo skoncilo ve zdi na sjezdu z dalnice, chtel odbocit ale jelo mu to rovne
![]()
jinak krasny pohled na upravenou D1 (upravenou snehem)![]()
dargonovi dik za sklepo-sraz, i pres tu kosu jak venku, tak ve sklipku, to bylo fajn ...
tak sem ted dorazil dom, kuwa tam je kosa sem uplne promoklej promrzlej vypada to ze si uvarim caj a lehnu do postele. Jinak taky vsem dekuji kdo prijeli za prijemnou spolecnost. Trosku sme nikdo nevedeli do ceho dem ani ja, bo to bylo poprve kdy sem natakovem necem byl ale bylo to super se super lidickama , cimbalovka, vinecko, zpivani, skoda jen ze nemohlo prijet vic lidi. Strasne moc zazitku hlavne Hotel junior musim vas upozornit kdybyste nekdy chteli zavitat do tohoto podniku tak se nehlaste k bmwklubu
Tak sem hazte fotky sem strasne zvedavej. Video se zehlickou taky
Tak sem hazte fotky sem strasne zvedavej. Video se zehlickou taky