My budeme vyrazat cca o 10tej tak, aby sme okolo jednej boli v Pragli.Misa píše:V kolik pojedete zpátky do Prahy? Kdyby to bylo odpoledne, byl by někdo ochoten mě vyzvednout na 162. km D1?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SRAZ BMWKLUBU vinařské slavnosti Bzenec 10.-11.listopadu !!
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
To se budeš tak maximálně probouzet z komatu100RM píše:My budeme vyrazat cca o 10tej tak, aby sme okolo jednej boli v Pragli.Misa píše:V kolik pojedete zpátky do Prahy? Kdyby to bylo odpoledne, byl by někdo ochoten mě vyzvednout na 162. km D1?

E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
takove by to tam nejake melo byt, ty slavnosti co sem nasel na netu, nikdy sem tam nebyl takze nevim jake to tam bude jak to bude probihat, byl sem rad ze sem vubec neco sehnal a tato akce se mi zdala zajimava, jinak se spi na internate je to normalni ubytovani se vsim sudy, povlecene postele,rucnik mýdlo, sprcha atd ... jinak mame tam zamluvene 3stoly po 10. lidi .

Odjazd mame pevny. Musime byt o jednej v PragliMisa píše:To se budeš tak maximálně probouzet z komatu100RM píše:My budeme vyrazat cca o 10tej tak, aby sme okolo jednej boli v Pragli.Misa píše:V kolik pojedete zpátky do Prahy? Kdyby to bylo odpoledne, byl by někdo ochoten mě vyzvednout na 162. km D1?Někomu cinknu v poledne, jak jste na tom a kdyžtak se domluvíme ...
7er. True definition of luxury. Yours.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Mišo, kdyžtak tě nabere naše posádka George+Pavouk 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!