PavelH, ten bordýlek jsem ti natočil, tak pak někam uploadnu

Buggyra???!!!Pavel H píše:Jak jako "jsem ti" ? To byl bordel 100RMa Jen se k tomu nechtel priznat. A to ze to moje buggyna trefila za to ja nemuzu, mam ji chvilku a moc jsem ji neovladalPanaque píše:ten bordýlek jsem ti natočil, tak pak někam uploadnu. Ja tam tu krabici nedal. Ale vim, kdo ji tam dal
co se tam dělo, když jsem odjel do práce?? Škoda že jsem nemohl zůstat dýlPanaque píše:Chlapi, SUPER sraz!!! Opravdu jsem se moc bavil a to především díky Nehpo, GeorgeD, Leni, Atilak, 100RM, PavelH, Martin33 atd. atd. opravdu díky moc za skvěle strávený večer. Poznal jsem i že ne vše co se třpití je zlato a to v podobě pár hulvátů... Ale to neva, důležité pro mě bylo že těch fajn lidí je a doufám i bude vždy více.
co se tam dělo, když jsem odjel do práce?? Škoda že jsem nemohl zůstat délePanaque píše:Chlapi, SUPER sraz!!! Opravdu jsem se moc bavil a to především díky Nehpo, GeorgeD, Leni, Atilak, 100RM, PavelH, Martin33 atd. atd. opravdu díky moc za skvěle strávený večer. Poznal jsem i že ne vše co se třpití je zlato a to v podobě pár hulvátů... Ale to neva, důležité pro mě bylo že těch fajn lidí je a doufám i bude vždy více.