Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regionál 1.11. 2007 - 18:00 na Čerňáku
jo jo bylo to suprovka, jen lituju RCek, ze jim odesly kolecka, ale jinak priste budu mit vic casu, tak vemu stan muzu i prespat
nebo DC ty to mas kousek domu, nemoh bych do patku prespat u vas? bychom dali nejaky svoje privatni vecerni rochnění
hele ale PIZZA vytecna, hochu, takle dobrou sem uz dlouuho nemel a cenovka za tak velkou pizzu vytecna, uzas, jeste me NO_NAME svezl v M3 po cernaku, tak sem si zaslintal, fakt super sraz, sem rad ze sem osobne poznal Speedyho, kerej mi za pomoci notbuku smazl check engine a kontrolku airbagu (a ted to auto jede jako svina, kdyz nic nesviti
), eliloba jakozto dost novou tvar, osvezil sem si pamet na Lukase H znameho uz z drivejska ale on si asi moc nepamatuje
rendise, i kdyz se musime poznat jeste trochu vic (
) Alpa (a speedy furt, dej penize alesovi, ja: komu? neznam
a on to alp
), misu - profi photo woman
no a dik za setkani se standartnimi lidmi jako je 100rm (ano chybej mi dva valce, sem zklaman, ale vim, ze mam nejvymodenejsi americky ISO v CR
) jakoje DC (ano chybej mi dva valce, sem zklaman, ale vim, ze mam nejvymodenejsi americky ISO v CR
), dale prdel prcek NO_NAME s M3 a jeho prasarnicky, to sem potreboval
no a standart alkohol-cottage partner Lukys318is
takze dikes
a sunte fotky 

no a dik za setkani se standartnimi lidmi jako je 100rm (ano chybej mi dva valce, sem zklaman, ale vim, ze mam nejvymodenejsi americky ISO v CR

takze dikes

vlevo je matal
a vpravo Killca 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej srázek
Bavil jsem se celkem 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!