Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
na ESSEN MOTOR SHOW 2007 autobusem
takze panove a damy..vzhledem k tomu ze se nam pomalu ale jiste blizi termin odjezdu tak pro ty co chteji jet busem kterej poveze sebranku bmwklubu tak at mi posle pres SZ jmeno a prijmeni at vim o koho jde a muzu rozdelit pozice..
Nejlepe do utery..jinac by se mohlo stat ze pojede busem s duchodcama,tehotnejma,modelkama
Protoze prej nekterejm neprisli propozice tak pro info : Odjezd Olomouc v 17hod od KD Sidie,naproti hl.vl.nadrazi,dále cca za hodku z Brna z autob.nadrazí u Grand Hotelu,Praha v 21hod od budovy Hl.vl.nadrazí z Wilsonovi ulice...A kdo je dal v pasti tak at me vytoci na 604260167,ale nevitacet z hovadinama 

marku , dekuji moc za paradni vylet.....
a zaroven se omlouvam ..... nic si nepamatuji.. 100RM mi to rikal...
prej jsem pesky dojel i na Mcdrive.. a poslali me do prdele at nepredbiham... no nemuzu mu verit vsechno.. a ty jsi zvykly na ledascos...
takze jeste jednou diky za super vikedn , cely den jsem prosapl jak male decko

prej jsem pesky dojel i na Mcdrive.. a poslali me do prdele at nepredbiham... no nemuzu mu verit vsechno.. a ty jsi zvykly na ledascos...
takze jeste jednou diky za super vikedn , cely den jsem prosapl jak male decko

-
GeorgosAc píše:marku , dekuji moc za paradni vylet.....
takze jeste jednou diky za super vikedn , cely den jsem prosapl jak male decko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zeptej se 100RM a kdo mu to poradil stim MCdrive

baworakovej píše:GeorgosAc píše:marku , dekuji moc za paradni vylet.....
takze jeste jednou diky za super vikedn , cely den jsem prosapl jak male decko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zeptej se 100RM a kdo mu to poradil stim MCdrive![]()
Ja ne !

7er. True definition of luxury. Yours.