Ty kdyz jsi me videla po prvi tak ja nerekla snad skoro nic, nikoho jsme neznala ani z netu, jen Perrose, to byla sila a bavili jste se porad o nejakym sraze a ja tam nebyla, no sileny, nebo o lidech a ja netusilao o kom to je, nebo ... noo a vtu dobu jsem hlavne byla docela v dupe..Modestyna píše:to je fakt, já když jí viděla poprvý tak taky byla jak zaraženej prd... viď?angel_1 píše: Takze je to ona? To jsem rada, rikala jsem Ti tam ze kdyz nekoho vidim prvne, tak tooooo jsem nervozni, priste to bude lepsi a propoooo, co v pondeli 22.10. na Kladne??![]()
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
11.10. 2007 BMW Anglels Velvary
-
- Kontaktovat uživatele:
no hlavně na netu ses se mnou rok bavila úplná pohoda a osobně ani prd.angel_1 píše: Ty kdyz jsi me videla po prvi tak ja nerekla snad skoro nic, nikoho jsme neznala ani z netu, jen Perrose, to byla sila a bavili jste se porad o nejakym sraze a ja tam nebyla, no sileny, nebo o lidech a ja netusilao o kom to je, nebo ... noo a vtu dobu jsem hlavne byla docela v dupe..

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
angel_1 píše:..jsem Ti tam ze kdyz nekoho vidim prvne, tak tooooo jsem nervozni, priste to bude lepsi a propoooo, co v pondeli 22.10. na Kladne??
Jak poprvé, jsem ti tam osazení představil snad dvakrát ne, tak už jsme se všichni znali a mohla jsi to rozjet

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Angel se spíš tvářila, jako by spadla do kanálu celá, ale tak vyčkáme na příště to už nás bude znát a bude bordelpavouk píše:No tedy AnděliJak je možné ,že na všech fotkách máš výraz, jak když ti spadly hračky do kanálu
Trochu života do toho umírání
![]()
Příště jsem na tebe zvědavej![]()
![]()
Jinak co a kde se děje 22.10. na Kladně

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
George_D píše:Angel se spíš tvářila, jako by spadla do kanálu celá, ale tak vyčkáme na příště to už nás bude znát a bude bordelpavouk píše:No tedy AnděliJak je možné ,že na všech fotkách máš výraz, jak když ti spadly hračky do kanálu
Trochu života do toho umírání
![]()
Příště jsem na tebe zvědavej![]()
![]()
Jinak co a kde se děje 22.10. na Kladně
Příště už snad nebudu nemocnej tak dorazím v plné síle né jen na čumendu

Tak co je s tím Kladnem

-
- Kontaktovat uživatele:
Taaak to hodte nekdo na forum, ja dorazim urco, v pondeli jedu pro auti a pak mam volnaska, takzeeee ja dorazimpavouk píše:castro píše:KLADNO? udělal bych sraz v Pondělí... co vy na to kucí?
pojedem k enžl na kafe, ne?na domácí půdu, třeba nebude už tak n, nn, n ne nne ne nervózní
Jedu jsem pro každou špatnostdej to na fórum
![]()
Jen jestli Anděl dorazí

Jinak k enzl na kafe to nepujde, jedine ze bych vsechny doma vyhodila a to asi nebudou radi, tak co srazek trebas v 17:00 u penny, cestu vysvetlim..
angel_1 píše:Taaak to hodte nekdo na forum, ja dorazim urco, v pondeli jedu pro auti a pak mam volnaska, takzeeee ja dorazimpavouk píše:castro píše:KLADNO? udělal bych sraz v Pondělí... co vy na to kucí?
pojedem k enžl na kafe, ne?na domácí půdu, třeba nebude už tak n, nn, n ne nne ne nervózní
Jedu jsem pro každou špatnostdej to na fórum
![]()
Jen jestli Anděl dorazíJen ve 20:00 mam sraz s Kladno Klubem, ale jestli chcete videt mistni tunery:-)
Jinak k enzl na kafe to nepujde, jedine ze bych vsechny doma vyhodila a to asi nebudou radi, tak co srazek trebas v 17:00 u penny, cestu vysvetlim..
Jak ve 20:00 mám sraz s Kladno Klubem

PS:Vracím se spátky ke srazům v Praze ............. pardon už mě to nasralo......
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Se ti nedivim pavouku, já to taky mrdam, nejdřív zve na sraz a na kávu a ted dělá caviky. Njn holka neví co chce, mohl to být zajímavý BMW gang bang 

myslím, že ofiko srazů jako regionál BMWklubu, E30 a Džbán apod. úplně stačej. Na co mít nějaký srazy extra...
na to, abychom jeli přes ucpanou Prahu na Kladno se najíst do restaurace mi přijde jako pitomost. A kladenský tuzery vidět nemusím, i když bych tam mohla potkat svý bejvalý autí.
tzn. my nikam nejedem!

na to, abychom jeli přes ucpanou Prahu na Kladno se najíst do restaurace mi přijde jako pitomost. A kladenský tuzery vidět nemusím, i když bych tam mohla potkat svý bejvalý autí.
tzn. my nikam nejedem!

-
- Kontaktovat uživatele:
mi to stejný přišlo včera s čerňákem, proč jet přes celou prahu aby se jelo ještě dál někam do vinoře... Já sice chápu že tam bydlí feebee ale v hospodě se ani nedá pořádně pokecat, jo s 3 lidma okolo jó, ale na konci stolu těžko... :-/Modestyna píše:myslím, že ofiko srazů jako regionál BMWklubu, E30 a Džbán apod. úplně stačej. Na co mít nějaký srazy extra...![]()
tzn. my nikam nejedem!![]()
castro píše:mi to stejný přišlo včera s čerňákem, proč jet přes celou prahu aby se jelo ještě dál někam do vinoře... Já sice chápu že tam bydlí feebee ale v hospodě se ani nedá pořádně pokecat, jo s 3 lidma okolo jó, ale na konci stolu těžko... :-/Modestyna píše:myslím, že ofiko srazů jako regionál BMWklubu, E30 a Džbán apod. úplně stačej. Na co mít nějaký srazy extra...![]()
tzn. my nikam nejedem!![]()
Bohužel to vidím stejně......

-
- Kontaktovat uživatele:
raději néééééangel_1 píše: tak co srazek trebas v 17:00 u penny, cestu vysvetlim..

ale dobrý já se s tim nějak vypořádám, je to můj problém že nenávidim Kladno.... Do kladna jedu takto: přijedu z dálnice a dojedu max na hl. třídu kde bydlí enžl, ale ať po mě nikdo neche jezdit po tý zas.raný vesnici s ještě víc zas.ranýma cestama s ještě víííííc zas.raným značením který tam vlastě ani neni.. když do toho ještě vjede kladeňák co řídí 10let jen po Kladně tam chytám mrtvici.... a toho bych se rád vyvaroval, nejraději bych si dal sraz někde před cedulí.... co vy na to?

tak to je pro nás zase blíž, ale časově se to prostě nehodilo... njn, dycky je to pro někoho blíž pro někoho dál, ale na tyhle srazy aspoň dorazí víc lidí... taky bychom jezdili, ale máme důležitější věci na práci než prostě si jít někam sednout na jídlo a kecat s člověkem napravo, nalevo a zbytek nic, přesně jak říkáš.castro píše: mi to stejný přišlo včera s čerňákem, proč jet přes celou prahu aby se jelo ještě dál někam do vinoře... Já sice chápu že tam bydlí feebee ale v hospodě se ani nedá pořádně pokecat, jo s 3 lidma okolo jó, ale na konci stolu těžko... :-/
A poslední sraz ve Velvarech? Všichni až na Angel jsme z Prahy (George_D - sorry u Tebe nevim

castro píše:raději néééééangel_1 píše: tak co srazek trebas v 17:00 u penny, cestu vysvetlim..ještě teď jsem nasranej za tu okružku po Poldi Kladno...
![]()
ale dobrý já se s tim nějak vypořádám, je to můj problém že nenávidim Kladno.... Do kladna jedu takto: přijedu z dálnice a dojedu max na hl. třídu kde bydlí enžl, ale ať po mě nikdo neche jezdit po tý zas.raný vesnici s ještě víc zas.ranýma cestama s ještě víííííc zas.raným značením který tam vlastě ani neni.. když do toho ještě vjede kladeňák co řídí 10let jen po Kladně tam chytám mrtvici.... a toho bych se rád vyvaroval, nejraději bych si dal sraz někde před cedulí.... co vy na to?
Do Kladna(ani ke) si už nejedu ani pro bačkory

Nechám ho místním tunerům

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ze severu od Roudnice nad LabemModestyna píše:George_D - sorry u Tebe nevim![]()

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No v provozu byl, chtělo to jen trošku času si to ošahat, a co svítí už víc a jezdí písmenka pomaleji??? Už se těším až to uvidimpavouk píše:Jinak jsem sprovoznil světelný panel - až to uvidíš tak se posereš