Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Východočeský regionál No. 7/07 HK 14.10.2007 15:00- Změna
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel H píše:Mas gumy, kecale?Klakson píše:mě je to taky fuk, ale aby v tom ve finále nebyl totální zmatek
Mozna privezu ctyrkolku, tak si taky zadriftimTo budete koukat
mám sice jenom 2, a ještě není odzkoušeno jestli padnou rávky na auto, i když by měly, ale bude s nima vetší fun, jednu sadu jsem už sjel při jiné příležitosti, klouzali luxusně, hold zimáky jsou zimáky

-
- Kontaktovat uživatele:
tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,
je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd. 

-
- Kontaktovat uživatele:
...si nedělej prču ....!!!!Klakson píše:tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
bohužel, zlobilo to už od počátku, max. ot jsem měl 5500, ale to jsem nevěděl že by to mohl být tento problém, doufal jsem že mé pouze blbě ukazuje otáčkoměrdavidj píše:...si nedělej prču ....!!!!Klakson píše:tak je to v prde*i, zítra bohužel nedojedu, nevím přesně kde je závada, ale pravděpodobně, je porouchaný kolo který dává impulsy čidlu na otáčky, tzn. motor točí tak 4000 a dál ni prd, všech ny čidla ok (dle diagnostiky) a motor má tah jak svině,je to škoda, mezi skalpy na treningu sprintu byla Oct.II RS, Nissan 350 atd.