Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
11.10. 2007 BMW Anglels Velvary
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:Tak se bohužel musím odhlásitJá jedu na víkend na Branžeš a od toho mě neodradí ani ženská
Užijte si to a dejte sem fotky
Počkej počkej, 11 je přeci středa a ne víkend a 12 je čtvrtek.

Angel jsi pěkná potvora, nejdřív to burcuješ a pak to zatáhneš

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Aha, my to tak nějak minule počítali od oka a padla tam středa, tak jsem to nekontroloval, takže Angelíno, zařid se na 11 a nekecejPavel H píše:11.10. = čtvrtek
12.10. = pátek
Pavouk ma pravdu.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta, auta,pavouk píše:Já osobně bych nic nepřesouvaljedeme tam snad kvůli autum néééé
babám- nebo se mýlím
mě už auta nezajímají.... pořád dokola..

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli autům jsem snad nikdy nejelpavouk píše:Já osobně bych nic nepřesouvaljedeme tam snad kvůli autum néééé
babám- nebo se mýlím