Hele kamos ma Ty samy svetla co ja a svitej mu naprosto v pohode, ja v noci nejezdim takze to neresim a kdyz jedu tak po meste,no a dalkovy to resej:-)¨, kdyz nekdo jede naproti me vidim, neni to tak zly, ale je fakt ze origo svitily vice:-)Lukys318is píše: No vidis, ja mam origo (prozatim) a svitej jak krava, tak ted fakt nevim jestli mam jit do tech cirejch angel eyes
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velvary 26.9.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyz ses prez ten tuning a tyhle svetla svitej malo tak by to chtelo poridit k nim jeste poradny pridavny svetla ne??angel_1 píše:Hele kamos ma Ty samy svetla co ja a svitej mu naprosto v pohode, ja v noci nejezdim takze to neresim a kdyz jedu tak po meste,no a dalkovy to resej:-)¨, kdyz nekdo jede naproti me vidim, neni to tak zly, ale je fakt ze origo svitily vice:-)Lukys318is píše: No vidis, ja mam origo (prozatim) a svitej jak krava, tak ted fakt nevim jestli mam jit do tech cirejch angel eyes
co treba tohle?? http://www.tuzing.com/gallery.php?akce= ... media_id=3

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Svetla no paraada, pak bych urcite videla dobreLukys318is píše:Jinak plati to toho 11.10.Ze bych se pridal,kdyby to bylo mozny a jestli by to nikomu nevadilo, z klubu jeste nikoho neznam a rad bych poznal... Auto uz bych mel mit hotovy tak by nebyl problem...

Toho 11.10. to plati a kdyztak to pisni do toho tematu at vim kdo tam dorazi, dekuju,

Muzes prijet i na Prazsky regional. Ten je kazdy prvni ctvrtek v mesici na Cernem Moste. Takze ted 4.10. taky. Je to od 18:00 Vice v sekci Srazy BMW klubuLukys318is píše:Jinak plati to toho 11.10.Ze bych se pridal,kdyby to bylo mozny a jestli by to nikomu nevadilo, z klubu jeste nikoho neznam a rad bych poznal... Auto uz bych mel mit hotovy tak by nebyl problem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky za info, ale ve ctvrtek sem bohuzel v praci a auto budu mit az tak v patekPavel H píše:Muzes prijet i na Prazsky regional. Ten je kazdy prvni ctvrtek v mesici na Cernem Moste. Takze ted 4.10. taky. Je to od 18:00 Vice v sekci Srazy BMW klubuLukys318is píše:Jinak plati to toho 11.10.Ze bych se pridal,kdyby to bylo mozny a jestli by to nikomu nevadilo, z klubu jeste nikoho neznam a rad bych poznal... Auto uz bych mel mit hotovy tak by nebyl problem...