Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Detěnice 2007 - Alp & Misa
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Miso a Alpe i Ja se pripojuji s gratulaci. Kdyz jsem vas videl prvne pred Krcmou ,trestil jsem oci a stale jsem si myslel ,ze nasledujete Pavouka a do Krcmy jdete proste IN. Ovsem realita je jina a proto vam ze sredce preji na spolecne ceste zivotem ,jen to nejlepsi ,at vse co od spolecne cesty zivotem ocekavate se vam splni. Nezlobte se ,milujte se a mnoze se
Takze jeste jedniou vse nej ,nej.

Takze jeste jedniou vse nej ,nej.

Děkujeme všem za gratulace, za vaše smsky, sztky, icqéčka a další přáníčka
Jenom na ujasněnou k velmi často kladenému dotazu - žádný přírůstek nečekáme ani hned neplánujeme - vzali jsme se prostě proto, že se máme rádi a nastal na to ten správný čas

Jenom na ujasněnou k velmi často kladenému dotazu - žádný přírůstek nečekáme ani hned neplánujeme - vzali jsme se prostě proto, že se máme rádi a nastal na to ten správný čas

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
JaraX píše:Misa píše:Děkujeme všem za gratulace, za vaše smsky, sztky, icqéčka a další přáníčka![]()
ani morčata nebo auto?

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact