Ani radsej nehovor. Teraz to zo zaciatku brzdi uplne napyzduPavel H píše:A sakra. To jsem zvedav kolik navstivis kufru100RM píše: Inak hlasim pred detenicami maly upgrade celych brzd, takze som ready
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
-
DoctorX
- Klubové ID: 1075
- Kontaktovat uživatele:
Sorry vratil jsem se az ted ,dopoledne se ozvu na mobil at se domluvime. Co se Olomouce tyce vubec netusim v kolik by projizdeli HK ,ze by jsme se pripojili.Adminxp píše:Tak jsem psal SZ, ale nejsem si jist zda vše proběhlo OK, nemám to v odeslanejch.DoctorX píše:No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju.Adminxp píše: V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.
Trasa mě je skoro jedno, možná by se dalo i přes Ty Poděbrady. Jinak jsem koukal, že možná pařmeni z Olomouce pojedou někde poblíž, ale dřív. Možná by se dalo přidat.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=32251
-
bretajun
- Klubové ID: 701
ok,píši tě mezi nás,dostáváš chatku čtyřlůžkovou,na foru je napsáno vše co se týče odjezdu z Poděbrad,díky bretajunMichall píše:Cau ,potvrzuji ještě jednou učast a už jsem sehnal zbytek do chatky.Ještě bych potřeboval vědět,z který strany přijedete do Poděbrad,abych se mezi vás přimíchal.Díky.Už se moc těším,že ani neusnu.![]()
![]()
Budu funkční na mobu asi nějak po 10h. Tak se nějak snad spojíme. Na domluvu s ostatníma je už asi pozdě, tedy pokud na některé nemáš mobil. Tuším, že to má na povel GeorgosAc a Ty budou projíždět podle přípěvků ve fóru tak kolem 11, což je docela brzo.DoctorX píše:Sorry vratil jsem se az ted ,dopoledne se ozvu na mobil at se domluvime. Co se Olomouce tyce vubec netusim v kolik by projizdeli HK ,ze by jsme se pripojili.Adminxp píše:Tak jsem psal SZ, ale nejsem si jist zda vše proběhlo OK, nemám to v odeslanejch.DoctorX píše: No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju.
Trasa mě je skoro jedno, možná by se dalo i přes Ty Poděbrady. Jinak jsem koukal, že možná pařmeni z Olomouce pojedou někde poblíž, ale dřív. Možná by se dalo přidat.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=32251
Auto projelo myčkou a je ještě špinavější než bylo, snad bude dostatek futrálů, aby vynikly leštěnky.
-
Wickerman
- Klubové ID: 1197
Breto,diky moc za paradni srazek,moc se ti to povedlo a moc se nam to libilo!!!Paradni organizace zmaknuta na jednicku,ohledne nacasovani kdy a kde jsem meli bejt!!Proste vsude presne na cas,a tak to ma bejt,proste parada.Jo a to pocasicko co jsi objednal to muselo bejt kurfa drahyyyy 
Takze diky moc a mej se fajn.....

Takze diky moc a mej se fajn.....