Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapištochitos píše:Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísuPavel H píše:Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
-
bretajun
- Klubové ID: 701
-
chitos
- Klubové ID: 1140
Ja ja už sem doma a to bude hukot.Už jdu nechat hladit dobrutku bude zima tak se ji spořádá na zahřátí:Dbretajun píše:Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapištochitos píše:Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísuPavel H píše: Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.
P.S. jen aby se nám někdo věnoval v te hospodě
-
DoctorX
- Klubové ID: 1075
- Kontaktovat uživatele:
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam balAdminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
-
bretajun
dík,ale tu snad radši jen pověsitGeorgosAc píše:ja beru vlajku bmwklubu , ale ta je plastova a ma kovove kolecka , tak by ti omlatila kapotubretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY
Na 95% bych to měl zvládnout, piš mě tam, kámošku potvrdit nemůžu, je na cestách.bretajun píše:ještě se tam vejdete,chceš napsat na seznam?Adminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.DoctorX píše:My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam balAdminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?![]()
Ne je s nim prdel i po ceste
-
DoctorX
- Kontaktovat uživatele:
No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju.Adminxp píše:V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.DoctorX píše:My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam balAdminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?![]()
Ne je s nim prdel i po ceste
-
bretajun
TO BY JSI BYL HODNEJ,JÁ UŽ JI NĚJAK PŘIDĚLÁM,DÍKDoctorX píše:Vlajku nemam ,ale DJ Honza mel na BIGu ,muzu se pro ni stavit ,kdyz pujci ,jen nevim jak Ji mel chycenou v aute.bretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já jen hlásim, že dorazim na 100% takže se na mě těšte, jako já na vás 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
chitos
- Klubové ID: 1140
Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožekDoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam![]()
![]()
Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na cestejuchuuuuuuu.....
-
DoctorX
- Kontaktovat uživatele:
chitos píše:Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožekDoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam![]()
![]()
Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na cestejuchuuuuuuu.....