Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
- 
				bretajun
- Klubové ID: 701
přal bych si odjezd nejdéle 15.20hodinek aby jsme byli před 16.00hodinou v Poděbradech,budou tam čekat na nás fízlové a lidi tak nesmíme zklamatjumper píše:Kdy budem asi vyjíždět z těch Dětenic do Poděbrad? Přítule s kámoškou, kdyby to stíhali ,by dojeli do tý hospody a cestou do Poděbrad by udělali pár fotek.

- 
				chitos
- Klubové ID: 1140
Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovsonbretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI
ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,konec hlášení
ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším

P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho
- 
				bretajun
tak to dáme dohromady a ozvučíme tochitos píše:Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovsonbretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI
ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,konec hlášení
ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším

P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho
 ,nedělej si starosti že tam bude spousta lidí,co je znám tak jsou to bomba lidičkové
 ,nedělej si starosti že tam bude spousta lidí,co je znám tak jsou to bomba lidičkové 
- 

Misa   
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičcebretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry
 No každopádně to bude chtít něco luxusního
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC

ex E36 316iCompact & E36 325iC
- 
				bretajun
také přemýšlím že si vezmu šatyMisa píše:Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičcebretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry

- 
				DoctorX
- Klubové ID: 1075
- Kontaktovat uživatele:
To tam z lakem budu delat zase vostudu jen Jabretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry
 Breto vyber v Podebradech flek ,kde se muzu schovat
  Breto vyber v Podebradech flek ,kde se muzu schovat  
- 
				DoctorX
- Klubové ID: 1075
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby si si dal kosmickej ,tak ho neuvidischitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma

V Detenicich je sraz v Krcme ,kemp je u Podebrad ,cituji Bretu ,,je to u Poděbrad a jmenuje se kemp Golf"
  V Detenicich je sraz v Krcme ,kemp je u Podebrad ,cituji Bretu ,,je to u Poděbrad a jmenuje se kemp Golf"Ty wago Breto !!!! poklona...... 
///MORDPOWER 

no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....
samozrejme nezapomenu na deodorant....................

///MORDPOWER

no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....
- 
				bretajun
božinku ty budeš ale krásňoučkejGeorgosAc píše:Ty wago Breto !!!! poklona......
///MORDPOWER

- 
				chitos
- Klubové ID: 1140
Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??Sem tet mimo mísuPavel H píše:Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma