Tak moje přítelkyně a její kamarádka z Řecka chtěj vidět v Poděbradech Báwa. Takže tam přijedou ,ale ne bmw. A asi taky na chvilku do campu. Kámoška je fakt dost dobrá.
jumper píše:Tak moje přítelkyně a její kamarádka z Řecka chtěj vidět v Poděbradech Báwa. Takže tam přijedou ,ale ne bmw. A asi taky na chvilku do campu. Kámoška je fakt dost dobrá.
Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry
bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry
bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry
Čoveče to už je snad přes 100 lidí.
to ještě né ale už se to blíží,bojím se o kapacitu kempu a aby stíhali nalévat
Čoveče to už je snad přes 100 lidí.
to ještě né ale už se to blíží,bojím se o kapacitu kempu a aby stíhali nalévat
Ještě že si berem ty zásoby z domu a budem mít na to celý dopolodno