Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
-
- Klubové ID: 701
v pondělí nebo úterý se dozvím o parkování v centru Poděbrad a podle toho uspořádám trasu,když parkování nevyjde udělám spanilku delší,když to vyjde pojedem přímo do PDY je to cca 25 kmWickerman píše:Bretasi,uz jsi vymyslel nejakou trasu na spanilku???Rikal jsi ze plan trasy das vedet???Tak jak jsi na tom???Je na svete uz nejaky navrh??? Diiix za odpoved![]()
***BMW E36 316i Lim.***
-
- Klubové ID: 1140
Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáPavel H píše:Tak to si zaslouzi nejake zapisne, ne?chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz

ja su taky valach...... ( ale ne vykastrovany kuň) .....chitos píše:Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáPavel H píše:Tak to si zaslouzi nejake zapisne, ne?chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz

-
- Klubové ID: 98
To musis v hospode vylezt na stul a zakricet: Ja jsem chitos a jsem poprve na srazu BMW mezi tema nejlepsima klukamachitos píše:Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáPavel H píše:Tak to si zaslouzi nejake zapisne, ne?chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Co to má jako znamenat?Pavel H píše:To musis v hospode vylezt na stul a zakricet: Ja jsem chitos a jsem poprve na srazu BMW mezi tema nejlepsima klukamachitos píše:Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáPavel H píše: Tak to si zaslouzi nejake zapisne, ne?At vsichni vime kdo jsi.

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
-
- Klubové ID: 98
A jéje. Průšvih. Opravuji:Misa píše:Co to má jako znamenat?Pavel H píše:To musis v hospode vylezt na stul a zakricet: Ja jsem chitos a jsem poprve na srazu BMW mezi tema nejlepsima klukamachitos píše: Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáAt vsichni vime kdo jsi.
![]()
To musis v hospode vylezt na stul a zakricet: Ja jsem chitos a jsem poprve na srazu BMW mezi tema nejlepsima holkama a klukama

Takhle je to uz OK pani mistrova?
Misa píše:Co to má jako znamenat?Pavel H píše:To musis v hospode vylezt na stul a zakricet: Ja jsem chitos a jsem poprve na srazu BMW mezi tema nejlepsima klukamachitos píše: Něco stím uděláme ale hlavně se ke mně přihlas budu tam jediný z valašska zřejmě takže zlínsky kraj na SPZ a to budu jáAt vsichni vime kdo jsi.
![]()

-
- Klubové ID: 701
POZOR,POZOR
Takže příjezd do Dětenic 13.00hod. odjezd 15.30hod.Prosím o příjezd na čas.Dobrá věc se podařila,zajistil jsem náměstí v Poděbradech kde vystavíme naše krasavce od 16.00 - 17.00hod.Letáky jsou vylepeny,naleštěte bavoráčky,přijde se podívat spousta lidí.
DULEŽITE:na náměstí budeme vjíždět a parkovat na pěší zoně,mají tam novou bílou dlažbu,velice Vás prosím negumujte a nedělejte na té dlažbě kraviny,jsem dohodnutej s magistrátem že všechny škody budu muset zaplatit.Moc vám díkec za pochopení ale věřím že mezi námi jsou všici slušný.Prosím,díky
Poté se odeberem do nedalekého kempu a začnem rozjíždět noční bumbačku.

Takže příjezd do Dětenic 13.00hod. odjezd 15.30hod.Prosím o příjezd na čas.Dobrá věc se podařila,zajistil jsem náměstí v Poděbradech kde vystavíme naše krasavce od 16.00 - 17.00hod.Letáky jsou vylepeny,naleštěte bavoráčky,přijde se podívat spousta lidí.
DULEŽITE:na náměstí budeme vjíždět a parkovat na pěší zoně,mají tam novou bílou dlažbu,velice Vás prosím negumujte a nedělejte na té dlažbě kraviny,jsem dohodnutej s magistrátem že všechny škody budu muset zaplatit.Moc vám díkec za pochopení ale věřím že mezi námi jsou všici slušný.Prosím,díky
Poté se odeberem do nedalekého kempu a začnem rozjíždět noční bumbačku.