Vzhlede k tomu, ze to mimobrnensti skoro nikdy nenajdou, tak jen doplnim, ze to parkoviste neni z cesty skoro videt a diky jednosmetkam je pristupne pouze po Videnske smer do mesta a po Herspicke smer od mesta.
Vzhlede k tomu, ze to mimobrnensti skoro nikdy nenajdou, tak jen doplnim, ze to parkoviste neni z cesty skoro videt a diky jednosmetkam je pristupne pouze po Videnske smer do mesta a po Herspicke smer od mesta.
To se ještě uvidí. Auto mám zasrané jak jetel a není ho kdy umýt takže by to bude spíš na ostudu. Navíc v práci končím 4:30 tak si musím vymyslet nějaký program do 7 (že bych uklidil auto ??? )
GeorgosAc píše:Dave , apropo , co ten megasuper ručník , je to v nějakém stáddiu ?
Jj, snažím se. Člověk se kterým jsem počítal mi odletěl o týden dřív takže to nemohl vzít sebou. A to bylo týden po Mordu. Jinak by to tu už bylo. Teď čekám na jeho kolegu. Ještě, že jsi mi to připomněl, musím na něj zatlačit.
Dave píše:To se ještě uvidí. Auto mám zasrané jak jetel a není ho kdy umýt takže by to bude spíš na ostudu. Navíc v práci končím 4:30 tak si musím vymyslet nějaký program do 7 (že bych uklidil auto ??? )
Nebudeš sám kdo to bude mít zalískaný.Dit taky furt prší tak se není čemu divit.Já to taky nikdy nemeju:))
Dave píše:To se ještě uvidí. Auto mám zasrané jak jetel a není ho kdy umýt takže by to bude spíš na ostudu. Navíc v práci končím 4:30 tak si musím vymyslet nějaký program do 7 (že bych uklidil auto ??? )
Nebudeš sám kdo to bude mít zalískaný.Dit taky furt prší tak se není čemu divit.Já to taky nikdy nemeju:))
Právě, furt sviní tak se to nehodí a do myčky nejezdím!!!