JaraX píše:tak ted jsem se dival na dnešni vysilani TV Beskyd a ti chuji nás tam nedali.
Se nedivím

Zvláštní škola na výletě

JaraX píše:tak ted jsem se dival na dnešni vysilani TV Beskyd a ti chuji nás tam nedali.
GeorgosAc píše:JaraX píše:tak ted jsem se dival na dnešni vysilani TV Beskyd a ti chuji nás tam nedali.
proc jim rikas chuji ?
na internetu bude zitra mezi 16 - 17 hodinou - http://www.tvbeskyd.cz
pavouk píše:Řízečku je možně ,že ten smrtelný plyn co tam opustil tvééééé útroby
obsahoval šafrán,ale jen velmi málo ,protože největší část tvořili -vejce,pivo, kyselé okurky,kefír,tatarák a moje fusky ,které jsem někde prokoučoval a za tím si stojím![]()
![]()
![]()
Dave píše:Tomas8409 píše:ořechy byli i na schodech...
Tady si chudák uzme z vlastních úst aby potěšil přátele a oni zhýralci se k tomu chovají takhle! STYĎTE SE!!!
(Doufám, že jsem se toho neúčastnil, protože konec si taky už moc dobře nepamatuju)
George_D píše:No pro mě to byla asi nej akce v životě, protože po bilancování jsem přišel na to, že jsem denně minimálně vypil láhev Finský a k tomu 10-15 malých pivek a to vše DENNE, no vim jsem asi prase, ale nedokážu si to vysvětlit, byl to Mord, tak jsem se Mordoval co to šlo, mazec