Já bych tam zavolal rovnou Dr.Chocholouška a ať jsi sebou vezme posilu!!! Je tam hodně případůKlakson píše:šílenci
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
-
honzicek69
No jo, ale zase tě může hřát dobrej pocit, že jsi za vodou.honzicek69 píše:tak to je presne to co mi tadz chzbi. cesky pivo, devky, zradlo a ... no to posledni takyRendis píše:je to tady strašný.....chlast,děvky,žrádlo a bmw.....no něco děsného!!!
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
honzicek69
"za vodou, za vodou, zaaa vodickou studenou .... "Vlasta píše:No jo, ale zase tě může hřát dobrej pocit, že jsi za vodou.honzicek69 píše:tak to je presne to co mi tadz chzbi. cesky pivo, devky, zradlo a ... no to posledni takyRendis píše:je to tady strašný.....chlast,děvky,žrádlo a bmw.....no něco děsného!!!
-
Player1
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Tohle byl fakt masakrGeorgosAc píše:jj , odstartoval jsi brutal H2O akci......JFK píše:pivni prestrelka pistolkama byla vyborna![]()
![]()
![]()
- zas ejsem pekne videl jak funguje davova mánie
![]()
jen me stve , ze jsem vas s LukasemH netrefil tim blaonem ´plnym vody v plny palbe.... priste
Mno... ja z pozice v recepci kdyz jsem "POPRVE,, v zivote videl MarkaIS jak pomalu nemuze ani stat a snazi se nalit v houpavem postoji s kryglu plneho piva do dirky velikosti 6mm z vysky 20 cm svoje cele pivo do male pistolky....
a pak videt jeho usmev radostny ze tam nalil z 0,5L beeru asi 0,0000000000001dcl piva a mel radost jako nikdy.. no proste uzasny pohled......
no a pak sem dostal ,,zasach,, od nej
/teda takovy zasah jako kdyz si mravenec vyhoni/ 
a pak videt jeho usmev radostny ze tam nalil z 0,5L beeru asi 0,0000000000001dcl piva a mel radost jako nikdy.. no proste uzasny pohled......
no a pak sem dostal ,,zasach,, od nej
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to fakt brutal, sice pulku nevim, ale fotky napoví 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!