Na pokoji jseš s Řízkem a já vám ráno přinesu snídani do posteleGeorge_D píše:Hm tak já si řízku zamlouvam hned na začátku spravit náladuNo a škoda tý Nikity no, ted ani nevim s kym jsem na pokoji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:Na pokoji jseš s Řízkem a já vám ráno přinesu snídani do posteleGeorge_D píše:Hm tak já si řízku zamlouvam hned na začátku spravit náladuNo a škoda tý Nikity no, ted ani nevim s kym jsem na pokoji
Doufam že tak bídně na tom nejsem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to jedno, budu se snažit usínat ve stavu, kdy mi budou všichni ukradený

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
mkalous
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
JJ, cítím se naprosto stejně..... OD včerejška mě "nad vodou" drží jen to těšení se na ///MORD.pavouk píše:Také mi není hej - ale Mord je na jiné planetě a na tý nám zvedne náladu Mistr ŘízekGeorge_D píše:Mě je to jedno, budu se snažit usínat ve stavu, kdy mi budou všichni ukradený![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAkže Řízku, vezmeš si nás všechny pod křídla???
-
mkalous
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
Tááák, v ICQ nastaven status ...of ///MORD
Zabalíme modrobíle trencle.......trika si vyzvednu na ///Mordu, doufám že se bude dát koupit ///Mordovice alespon v placatce (já ju chci s tou krásnou samolepkou-půjde do vytríny)........počítač nechám doma, odpoledne se ještě trocha vyspím (nespím už tejden a následujících pár dní asi taky nebudu
), vyzvednu auto v servise (už to vypadalo že pojedu půjčeným-ale nezlobil bych se),umeju, vyluxuju,poklidím...... zamknu dveře u bytu a .......
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Zabalíme modrobíle trencle.......trika si vyzvednu na ///Mordu, doufám že se bude dát koupit ///Mordovice alespon v placatce (já ju chci s tou krásnou samolepkou-půjde do vytríny)........počítač nechám doma, odpoledne se ještě trocha vyspím (nespím už tejden a následujících pár dní asi taky nebudu
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nejrychlejsi a nejzabavnejsi auta na svete jsou auta z pujcovny, popr. auta pujceny od "kamaradu"mkalous píše:Tááák, v ICQ nastaven status ...of ///MORD![]()
Zabalíme modrobíle trencle.......trika si vyzvednu na ///Mordu, doufám že se bude dát koupit ///Mordovice alespon v placatce (já ju chci s tou krásnou samolepkou-půjde do vytríny)........počítač nechám doma, odpoledne se ještě trocha vyspím (nespím už tejden a následujících pár dní asi taky nebudu), vyzvednu auto v servise (už to vypadalo že pojedu půjčeným-ale nezlobil bych se),umeju, vyluxuju,poklidím...... zamknu dveře u bytu a .......
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ