až ta morddovice bude chtít s někym seknout, rychle mu to narazíme na hlavu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito

- 

matal 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 119
 - Kontaktovat uživatele:

Taková jemná dívka a tak drsná práce..GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
No škoda jí..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..

- Lion
 - Klubové ID: 865
 - Kontaktovat uživatele:

Kurňa já jí říkal ať v tom heráku nejede, že jí můžou dostat, ale ona ne, že má ještě jednu prácičku před ///Mordem...Škoda škoda, nevyšlo to..matal píše:Taková jemná dívka a tak drsná práce..GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito![]()
![]()
No škoda jí..
PROSIM , kazdeh kdo prijede necht se ridi informacema hlidky u vjezdu  

a pak az zaparkuje , tak budu na recepci a nebo na miste urcenem a nejdrive za mnou vyridit formality atd.........
jiz to tady mam skoro vse nachystane a zitra odjizdim vse chystat , takze tu uz odpoledne nebudu , pouze na pevne lince hotelu ktrou jsem zde jiz uvadel.
na mobilu a ICQ , budu pouze dopoledne !!!
takze !

a pak az zaparkuje , tak budu na recepci a nebo na miste urcenem a nejdrive za mnou vyridit formality atd.........
jiz to tady mam skoro vse nachystane a zitra odjizdim vse chystat , takze tu uz odpoledne nebudu , pouze na pevne lince hotelu ktrou jsem zde jiz uvadel.
na mobilu a ICQ , budu pouze dopoledne !!!
takze !

jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????  

a pak i policie ČR , kvuli prujezdum
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,

a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........

doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........
- 

matal 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 119
 - Kontaktovat uživatele:

To přijede starostka nebo policajt..GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..

vsichni... jinak sem rad ze se ozval nejvetsi alkoholikmatal píše:To přijede starostka nebo policajt..GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
![]()
![]()
ja uz sem tak vozralej ze ty helmy nedolepim
- 
				Klakson
 - Klubové ID: 66
 - Kontaktovat uživatele:

no musíme jim ukázat jak vypadají správný Báwadargon píše:uz sem myslel ze tam budu mit jen ja tricuKlakson píše:E30Pavel H píše: Jedes tricou nebo petkou? Tedy nevim jestli je trica uz OK...je sice v záběhu, tak doufám že jsem během těch 3 týdnů všechny mouchy vychytal
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Hm tak já si řízku zamlouvam hned na začátku spravit náladu  
  No a škoda tý Nikity no, ted ani nevim s kym jsem na pokoji  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
tak takKlakson píše:no musíme jim ukázat jak vypadají správný Báwadargon píše:uz sem myslel ze tam budu mit jen ja tricuKlakson píše: E30je sice v záběhu, tak doufám že jsem během těch 3 týdnů všechny mouchy vychytal
aby byly zastoupeny všechny generace