až ta morddovice bude chtít s někym seknout, rychle mu to narazíme na hlavu

Taková jemná dívka a tak drsná práce..GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito
Kurňa já jí říkal ať v tom heráku nejede, že jí můžou dostat, ale ona ne, že má ještě jednu prácičku před ///Mordem...Škoda škoda, nevyšlo to..matal píše:Taková jemná dívka a tak drsná práce..GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito![]()
![]()
No škoda jí..
To přijede starostka nebo policajt..GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
a pak i policie ČR , kvuli prujezdum
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
vsichni... jinak sem rad ze se ozval nejvetsi alkoholikmatal píše:To přijede starostka nebo policajt..GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
a pak i policie ČR , kvuli prujezdum
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
![]()
![]()
no musíme jim ukázat jak vypadají správný Báwadargon píše:uz sem myslel ze tam budu mit jen ja tricuKlakson píše:E30Pavel H píše: Jedes tricou nebo petkou? Tedy nevim jestli je trica uz OK...je sice v záběhu, tak doufám že jsem během těch 3 týdnů všechny mouchy vychytal
tak takKlakson píše:no musíme jim ukázat jak vypadají správný Báwadargon píše:uz sem myslel ze tam budu mit jen ja tricuKlakson píše: E30je sice v záběhu, tak doufám že jsem během těch 3 týdnů všechny mouchy vychytal
aby byly zastoupeny všechny generace