Jákavanda píše:Nepojedete někdo od Šumperka nebo Ústí nad Orlicí?

já takyMisa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
Misa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
V neděli se jede v Mostě česká Drift Series, takže hlavně pro vzdálenější Moraváky je to ideální příležitost, jak za jeden benzín shlídnout dvě akce
to je dobrej typ, to mě uniklobretajun píše:Misa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
V neděli se jede v Mostě česká Drift Series, takže hlavně pro vzdálenější Moraváky je to ideální příležitost, jak za jeden benzín shlídnout dvě akce
To je origo m3, mam takovy pocit,že ji má jeden "boreček" co vlastní místní tiskárnu._peper píše:Čéééééče, takovýho času na zařízení volna pro mladoukavanda píše:V patek to nejde.Moje drahá by chtěla taky ,ale jde v pa do práce.S tím snad ještě něco udělá. V Lanškrouně to trošku znám, jezdí tam krásná E36 coupe ve světle modré metle nejsi to ty?