rikal jsi mi ze prijedes ve ctvrtek .................. ale pokud to tak chces , tak to udelam........JFK píše:Rizku, cislo 19 a 20 (tedy me a (g) ), prosimte vymaz ze seznamu... sice jsem ti to rikal jiz v unoru, tak to aspon mesic pred akci vymaz, at se muze vcas regnout nekdo dalsi...prece nebudu platit takovej lupen, to radeji pojedu na nejakej sraz v Cechach
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
ja jsem rikal, ty jsi rikal..., oba toho nakecameGeorgosAc píše:rikal jsi mi ze prijedes ve ctvrtek .................. ale pokud to tak chces , tak to udelam........JFK píše:Rizku, cislo 19 a 20 (tedy me a (g) ), prosimte vymaz ze seznamu... sice jsem ti to rikal jiz v unoru, tak to aspon mesic pred akci vymaz, at se muze vcas regnout nekdo dalsi...prece nebudu platit takovej lupen, to radeji pojedu na nejakej sraz v Cechach

ja jsem udelal Roberte maximum..... ale to je jedno , nebudeme to tady resit , je to zbytecne.......JFK píše:ja jsem rikal, ty jsi rikal..., oba toho nakecameGeorgosAc píše:rikal jsi mi ze prijedes ve ctvrtek .................. ale pokud to tak chces , tak to udelam........JFK píše:Rizku, cislo 19 a 20 (tedy me a (g) ), prosimte vymaz ze seznamu... sice jsem ti to rikal jiz v unoru, tak to aspon mesic pred akci vymaz, at se muze vcas regnout nekdo dalsi...prece nebudu platit takovej lupen, to radeji pojedu na nejakej sraz v Cechach
nebudu prece kvuli jednomu dni zabirat ctyrdenni rezervacku pro dva na pokoj... pokud ve ctvrtek prijedu tak v patek odpo uz budu muset byt stejne v Praze, takze o spanku si muzu nechat jenom zdat
Uz mi to zrusil i Lupik

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já si jí klidně na pokoj vemuJawak píše:Pokoj hlavně ne s Nikitou, prosím 2lůžkový pokoj, nejlépe kde je dvojpostel abych ožralý nepadal z postele

GeorgeAC: Koukam že se učastníci rozpadaj, ale neboj, mě se nezbavíš

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
He he nasadím tam tu svojiGeorgosAc píše:když dáš na ///MORDU 15 panaku ///MORDOVICE ( hned za sebou) - dostanes ode me takoveSpookyKT píše:Kde se berou takofý dresy??

A v tom případě kbelík na pokoj

ne v pohodě

Safra už ted je mě zle

DOTAZ: co tam je za pivo ?
Chatka bude doufám plná hostesek v bmw tangách a budou poskytovat masaz dle libosti
nerozpadaji , od roberta sem to vedel , lupik dela pro nej , taktze s tim sem pocital , Fenri taky nejede , protoze nema se tam jak dostat a vlakem nepojedeGeorge_D píše:Já si jí klidně na pokoj vemuJawak píše:Pokoj hlavně ne s Nikitou, prosím 2lůžkový pokoj, nejlépe kde je dvojpostel abych ožralý nepadal z postele![]()
GeorgeAC: Koukam že se učastníci rozpadaj, ale neboj, mě se nezbavíš

takze uplne v klidu nahradim dneska jak vecer sednu k PC nahradniky

dneska sepisu vice veci co je opotreba

no jak vim , jak tvoje umi bumbat s panem Jackem , tak to jsem v ohrozeniPivson píše:He he nasadím tam tu svojiGeorgosAc píše:když dáš na ///MORDU 15 panaku ///MORDOVICE ( hned za sebou) - dostanes ode me takoveSpookyKT píše:Kde se berou takofý dresy??kolik máš triček??
![]()
![]()
![]()
A v tom případě kbelík na pokoj
ne v pohodě
Safra už ted je mě zle
DOTAZ: co tam je za pivo ?
Chatka bude doufám plná hostesek v bmw tangách a budou poskytovat masaz dle libosti

PIVO - Budejovicky Budvar
masaz ti udela treba Hyri.. staci se domluvit