Napadlo mě, že když nás bude víc zájemců, mohlo by se vyplatit, aby se s ní někdo z Prahy zastavil třeba na brněnském regionálu. Co na to brňáci / moraváci? Máte zájem?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klubová diagnostika v Brně / na Moravě
-
d.aemon
- Klubové ID: 1028
Pánové, zrovna jsem se dozvěděl, že klubová diagnostika je v Praze a v blízkém horizontu se nechystá na Moravu. Což je škoda, já bych rád auto projel alespoň preventivně, abych z toho klubu měl alespoň něco, když po 2 měsících členství nemám nic...
Napadlo mě, že když nás bude víc zájemců, mohlo by se vyplatit, aby se s ní někdo z Prahy zastavil třeba na brněnském regionálu. Co na to brňáci / moraváci? Máte zájem?
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
jsem pro...d.aemon píše:Pánové, zrovna jsem se dozvěděl, že klubová diagnostika je v Praze a v blízkém horizontu se nechystá na Moravu. Což je škoda, já bych rád auto projel alespoň preventivně, abych z toho klubu měl alespoň něco, když po 2 měsících členství nemám nic...![]()
-
bazypv
- Klubové ID: 951
1. Kdo dostane diagnosticky kabel na starost? U koho bude(kdo je osoba zodpovedna)?
Nejsem clenem az tak dlouho, takze jedineho koho jsem s klubovou diagnostikou videl pracovat byl speedy.
2. Nebylo by vhodne poridit jeste jeden diagnosticky kabel?
Vim, ze se o tom uz psalo, ale nakonec to nejak umrelo.
Domnivam se, ze bychom si to mohli dovolit
.
Dalsi vec je samozrejme kdo se bude o diagnostiky starat a jezdit na srazy....
=> Dal bych to jako bod jednani VH
Do elektroniky tohoto typu a PC delam, takze pokud by se nenasel zaskoleny a znaly dobrovolnik-opatrovnik na morave, jsem ochotny pripadane obstaravat support (carsoft nebo jiny softik se naucim, vztah k autum mam:),hlasky a pod nastuduju).
Zajimavou cenu mají např. zde:
http://www.mtaplus.cz/obchod/index.php? ... 1_zobraz=1
Nejsem clenem az tak dlouho, takze jedineho koho jsem s klubovou diagnostikou videl pracovat byl speedy.
2. Nebylo by vhodne poridit jeste jeden diagnosticky kabel?
Vim, ze se o tom uz psalo, ale nakonec to nejak umrelo.
Domnivam se, ze bychom si to mohli dovolit
Dalsi vec je samozrejme kdo se bude o diagnostiky starat a jezdit na srazy....
=> Dal bych to jako bod jednani VH
Do elektroniky tohoto typu a PC delam, takze pokud by se nenasel zaskoleny a znaly dobrovolnik-opatrovnik na morave, jsem ochotny pripadane obstaravat support (carsoft nebo jiny softik se naucim, vztah k autum mam:),hlasky a pod nastuduju).
Zajimavou cenu mají např. zde:
http://www.mtaplus.cz/obchod/index.php? ... 1_zobraz=1
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobně ji budu mít na starosti já, ale ještě to kluci proberou. Každopádně na Mordu se to vyřešíd.aemon píše:dargon píše:moc horko je vidd.aemon píše: Zdar, už je? A u koho, netušíš?je teprv cerven a bude se jinak predavat diagnostika na MORDU
Jejda...
Přehřátí... sorry