stanley07 píše:No sami dva to nevytrhnem. Zájem zatim neni, tak to ještě chvilku necháme a pak si místo regionálního srazu zajdem ve dvou na pivo
někdo se ještě ozve uvidíš,určo nějakej nečlen co tu brouzdá jinak místo bych měl vcelku good .....tady u nás letiště ...volný přístup, můžeme tam dělat co budeme chtít...sprinty, slalom, okruh na čas....
tady je foto je to letiště u března
ahoj, jeste jsem nezaplatil clenstvi, nechavam to na pondeli, nicmene jsem z Usti nad Labem, takze bych na nejaky ten srazik a pokec urcite rad zajel
jo jinak jsem predevcirem u mycky pokecal s chlapikem z klubu, sedeli jsme venku altanku a cekali, az nam umyjou auta. Myslim ze ma nick Venca nebo tak nejak, hlavni je, ze ma cervenou e46 M3....Rikal, ze na srazy nejezdi, protoze jsou pokazde moc daleko, ale treba by na nejake male setkani tady v okoli prijel
berkelay píše:ahoj, jeste jsem nezaplatil clenstvi, nechavam to na pondeli, nicmene jsem z Usti nad Labem, takze bych na nejaky ten srazik a pokec urcite rad zajel
jo jinak jsem predevcirem u mycky pokecal s chlapikem z klubu, sedeli jsme venku altanku a cekali, az nam umyjou auta. Myslim ze ma nick Venca nebo tak nejak, hlavni je, ze ma cervenou e46 M3....Rikal, ze na srazy nejezdi, protoze jsou pokazde moc daleko, ale treba by na nejake male setkani tady v okoli prijel
no vidíte už 4 kousky, kdyby to bylo na spadnutí tak bych udělal nějaký letáčky a hodím to za sterač pát BMW co tady ve městě parkujou, je tu pěkný kábro a vím ještě o pár.... kdyby přijel Vlasta zlanařil bych kolegu z práce a vzal by M5...to by mohl být zajímavý sprint
Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
kdepak tahle je z chomutova...je v "základu" takže to bude spíš o umění good řadit a rychle vystartovat...
hlavně ale nepočítejte nikdo s tím že až se tu sejdeme tak že budeme opejkat špekáčky , nebo tak něco...
Funguje ještě hospoda Praha v CV? Tam byla dřív dobrá zažíračka.
Nevěš hlavu a vydrž. Někdo se ještě určitě ozve. Třeba v Ústí je nějakej BMW klub, maj i svý stránky, tak je zkusím, jestli by se nedostavil někdo z nich. V Mostě taky znám pár bláznů. Nějak to snad dohromady dáme. Aspoň něco malýho... A když ne, počkáme do leta na BIG a tam si to vynahradíme a všem ze Severu tam za neúčast vynadáme
Sorry, jmenovalo se to Evropa. Já už to beru tak nějak globálně.
Vlasta píše:Sorry, jmenovalo se to Evropa. Já už to beru tak nějak globálně.
těsně vedle....globálně
bingo jůropa ..jasně ta ještě funguje, je to takový ten lepší lokál...ale je to známé dnes spíš jako hotel, takže brzké zavíračky v restauraci, jako hospoda na chlastačku už to není....