Ty jo, škoda že ste si nevzpomněli minulej tejden. Sem, projížděl, jel jsem do Dětěnic do supr hospody!!!! Tam bych udělal nákej celorepublikovej sraz
Uvidim no, rád bych, snad nenapadne a snad jo Chci taky už na lyže konečně:( Prostě nic neslibuju...
Koby píše:Ty jo, škoda že ste si nevzpomněli minulej tejden. Sem, projížděl, jel jsem do Dětěnic do supr hospody!!!! Tam bych udělal nákej celorepublikovej sraz
Uvidim no, rád bych, snad nenapadne a snad jo Chci taky už na lyže konečně:( Prostě nic neslibuju...
maikl: Jj A chlastat ty holoto ? Fakt sem se nasmál, i když mi trošku trvalo než sem pochopil o co jde:) Zvlášt při vchodu, kde na mě začli řvát - Uhni ty vandráku! Nebo ani nezabučíš chátro? Ale ty ceny sou fakt taky super
Dětenice je super hospoda, ale je to tak na 3x za rok Ale vždy to stojí za to, jinak Tě to omrzí Nás tam jezdí vždy parta aspoň 10 - 20 lidí ale jedině v sobotu a dolu, vršek je oničem není tam taková atmosféra a miluji ty pečený medový žebra a tanečnice na stole.
My by sme aj sli, ale sami z praglu nepojdeme, nikoho z vas nepoznam a budem sa strasne stydet. Prazaci - nepojdete niekto ? Zeby sme si urobili pekny vyletik ? Co vy na to ?
Lidi, tak je to tady:( Právě jsem přišel na to, že přítule má maturiták v sobotu v Lucerně, takže bohužel nejedu...:(Ne jen z tohodle duvodu... Tak se velice omlouvám a příště to snad výde.
Zdarec.Mám nápad.Mám kamaráda v železných horách a je vedoucí penzionu.Zavolal bych mu a mohli by jsme tam přespat a zabumbat.Je to připližně od Poděbrad 50km,pěkné prostředí,kulečník a pobyt bez jídla by vyšel kolem 100,-.Sejdem se v Poděbradech,můžem zajet na letiště zakravit a poté se vydat na penzion.Prosím napište kdo by jel.Dikec Břeťa
Chvalim, velice podarena akcicka. Ucast sice mala, ale o to vacsia sranda. Skoda tej Schade, holt na letisti vzdy minimalne jedno auto odide Fotky dodam zajtra, zenska si vzala do prace fotak.