,ne solistaFikop píše:No jo, sóóóĺistaGeorgosAc píše:Filipe , ja nic nenavrhovalja mluvil o sobe......
![]()

a taky muzu byt uz tam nekde od ctvrtku , tak nepojedu do OL....
ale to je OT , chci at se domluvime kdy kdo a kde

,ne solistaFikop píše:No jo, sóóóĺistaGeorgosAc píše:Filipe , ja nic nenavrhovalja mluvil o sobe......
![]()
No já bych řekl že nám stačí vyjet ve 12.59 z olmiku a do 17hod to stihnem v Radotíně i na tempomatFikop píše:Jirko, pokud chceme být v Praze kolem 17násté tak nemá cenu odjíždět z Olmíku někdy ráno, tak jak jsi navrhoval v MCD.100RM píše:Kus, nemas bawo, tak nikam ! 18 je lepsieGeorgosAc píše: to nezni spatne ..........
OLOMOUČÁCI co kdyby jsme dali sraz kolem 12té hod. třeba u MecaDonalda a tam počkali na ostatní přespolní a pak vyrazili do Radotína...?
Ja pit nesmim .. pak moc mluvimGeorgosAc píše:ANO , beru slivovici ( na chut ) ......... ( schumi bez komentare plspatras píše:jezis me zas bude blbe !!! ...)
AD LOPOLO - doufam , ze budou lepe zasobeni... pokud jak minule budeme sedet do 7 do rana , tak at je co pit....![]()
![]()
![]()
A UZ SE TESIM JAKO SVINA:::::::::::
Hele já pojedu od Roudnice, tak to klidně vemu přes Kralupypavouk píše:Nejedete někdo přes Kralupy nad Vltavou![]()
Já se totiž strašně bojím jezdit sám![]()
![]()
psena píše:Ver ze se budes bat min, kdyz pojedes sam, nez kdyz budes muset stihat Georga D..George_D píše:Hele já pojedu od Roudnice, tak to klidně vemu přes Kralupypavouk píše:Nejedete někdo přes Kralupy nad Vltavou![]()
Já se totiž strašně bojím jezdit sám![]()
![]()
Neboj, já mam jen 4 válce takže mi to rychle nejedepavouk píše:psena píše:Ver ze se budes bat min, kdyz pojedes sam, nez kdyz budes muset stihat Georga D..George_D píše: Hele já pojedu od Roudnice, tak to klidně vemu přes Kralupy
Začínám mít strachale mě taky občas bouchnou saze.
To spíš jestli na to bude mít ten můj vysavač![]()