Greg píše:me osobne je jedno jestli ctvrtek nebo patek, organizuje Dargon, tak je to na nem
tak jestli je v te organizaci jidlo a piti tak se mozna objevim. ale jinak mam pocit ze se driv odhlasovalo, ze srazky budou ve ctvrtek, tak ted nechapu proc z toho nekdo dela holubnik. ze dargone?
to co píšeš, jsem chtěl zrovna napsat....jednou se něco odhlasovalo tak.....
Greg píše:me osobne je jedno jestli ctvrtek nebo patek, organizuje Dargon, tak je to na nem
tak jestli je v te organizaci jidlo a piti tak se mozna objevim. ale jinak mam pocit ze se driv odhlasovalo, ze srazky budou ve ctvrtek, tak ted nechapu proc z toho nekdo dela holubnik. ze dargone?
to co píšeš, jsem chtěl zrovna napsat....jednou se něco odhlasovalo tak.....
no je to nahovno, když tam pak není Fikop a podobně, tak uděláme ve čtvrtek nějakej mikroregional, klidně bych někam zašel sednout, ale ted před vanocema je to všude tragicky.
vzhledem k tomu ze dargon se tuk tomu uz nejak nevyjadruje bychom se meli teda sami pevne dohodnout jestli zitra (ctvrtek) nebo patek... zatim vidim ze vsichni radeji ctvrtek, tak se spis zeptam kdo je nejak vyhradne proti ctvrtku?
Greg píše:vzhledem k tomu ze dargon se tuk tomu uz nejak nevyjadruje bychom se meli teda sami pevne dohodnout jestli zitra (ctvrtek) nebo patek... zatim vidim ze vsichni radeji ctvrtek, tak se spis zeptam kdo je nejak vyhradne proti ctvrtku?
mě osobně vyhovuje každej týden víc pátek, ale tento týden paradoxně čtvrtek tzn že jestli to bude zítra tak dorazím ve svojem s otcem
Greg píše:vzhledem k tomu ze dargon se tuk tomu uz nejak nevyjadruje bychom se meli teda sami pevne dohodnout jestli zitra (ctvrtek) nebo patek... zatim vidim ze vsichni radeji ctvrtek, tak se spis zeptam kdo je nejak vyhradne proti ctvrtku?
Vím že tuto diskuzi jsem vyprovokoval já kvůli přesunutí na čtvrtek....jenže se tu celý týden nikdo nevyjádřil, tak jsem si zařídil něco jiného.....tzn. nepřijedu ani ve čtvrtek ani v patek. Takže se domluvte jak Vám to bude vyhovovat více....Ale tímto bych to neuzavřel stále budu bojovat za čtvrteční srazy!!!....prosím pokračujme v dialogu
dargon píše:ja to bral s tim ze kdyz sem se ptal na patek tak mi par lidi reklo ze t ovyhovuje vic , nekteri se vraci ze skoly z intru z cest atd
jojo...to je můj případ...v pátek přijíždím z intru, ale teď jsem doma nemocnej a v pátek nemám žádnýho řidiče tak proto by mi to vyhovovalo dnes víc...jinak patky rulezzz jo a zítra snad dorazíme nějak tím busem