Hmm... ucina vymluva..lupik píše:takhle se to dneska oznamujecastro píše:To je taková náhoda...lupik píše:tak tak, uvidíš maximálně černou trojku, páč z toho němec vycouval, prej že to nabourala ještě zadek a prej holka... to je dneska jednání...
![]()
![]()
![]()
Sorry but can not sell the car because a girl crashed me in the rear yesterday in the evening. Now i have to repair the car. Really sorry.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pražský regionál 11/2006
-
MIKI
- Klubové ID: 81
- Kontaktovat uživatele:
a puvodni zneni je:lupik píše: takhle se to dneska oznamuje![]()
![]()
Sorry but can not sell the car because a girl crashed me in the rear yesterday in the evening. Now i have to repair the car. Really sorry.
Hey ukrainian, did you really think I would sell my pussy car to you bitch? Bah .. no way ... You suck! Fuck off.
LOPOLO píše:a puvodni zneni je:lupik píše: takhle se to dneska oznamuje![]()
![]()
Hey ukrainian, did you really think I would sell my pussy car to you bitch? Bah .. no way ... You suck! Fuck off.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
To se Ti nedivim. Taky bych to nedelal. Ja pristi tyden vymenim auto za zimni. To uz gumy maMartinéz píše:no stejne me to ceka, ale dneska se mi fakt nechce mit rampouchy misto prstu..Pavel H píše:To doklepes. A kdyz ne, tak to doklepes do svodidel. Ja taky litam na letnich. Je sranda.Martinéz píše:myslite ze mam dneska jeste v ty kose prezouvat nebo ze to doklepu?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No mě nečekejte
ale možná stihnu přezout a dorazim, máme tu plný pneuservisy, jsem se byl včera zeptat ve 3 a všude mě vyfuckovali, prej za tejden nebo co
No uvidim, myslim že jeden reservní flek tam bude 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
Pavel H
Prehazujes gumy na disku nebo cela kola? kdyztak to nasoukej do auta a prehodime Ti to tam.George_D píše:No mě nečekejteale možná stihnu přezout a dorazim, máme tu plný pneuservisy, jsem se byl včera zeptat ve 3 a všude mě vyfuckovali, prej za tejden nebo co
No uvidim, myslim že jeden reservní flek tam bude
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych přehazoval celý kola, tak to zmáknu sám
Mam na 15"Alu starý zimáky cca 3mm který bych tam nasadil a klidně dorazil, ale nechce se mi to nandavat a pak zas sundavat kvůli novejm a hlavně mam jen 3, protože 1 disk jsem nechával opravovat, takže jsem maximálně out, ale uvidim, třeba to zvládnu na slikách 

-
Pavel H
To vis, ze to zvaldnes. A kdyztak si trochu zasmykujes a budes si pripadat jako v ///MGeorge_D píše:Kdybych přehazoval celý kola, tak to zmáknu sámMam na 15"Alu starý zimáky cca 3mm který bych tam nasadil a klidně dorazil, ale nechce se mi to nandavat a pak zas sundavat kvůli novejm a hlavně mam jen 3, protože 1 disk jsem nechával opravovat, takže jsem maximálně out, ale uvidim, třeba to zvládnu na slikách
dojed - ja mam taky letnaky - budeme jezdit bokem!George_D píše:Kdybych přehazoval celý kola, tak to zmáknu sámMam na 15"Alu starý zimáky cca 3mm který bych tam nasadil a klidně dorazil, ale nechce se mi to nandavat a pak zas sundavat kvůli novejm a hlavně mam jen 3, protože 1 disk jsem nechával opravovat, takže jsem maximálně out, ale uvidim, třeba to zvládnu na slikách