Normálně přijedeš a vtírneš semirof1 píše:jaka je moznost pro (zatim)necleny klubu prijit, podivat se, udelat fotky, rozhlidnout se a navazat prvni kontakt s BMWclub-em...? nechci delat cumila, jen bych se rad podle pravdel slusnosti podival, jak to u vas funguje..
M
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw Klub Cup Most II
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Akce se konat nejspis nebude, jelikoz se neprihlasil pozadovanej pocet lidi...
Protože jsi nenahodil konečný termín..
Já osobně nemůžu přijet když se dozvím termín týden dopředu, potřebuji min.měsíc, protože pracuji v týdeních turnusech a to jde horko těžko prohodit s koulegou ze dne na den..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
To proc jsem neoznamil termin jsem prece psal, nemuzu rezervovat termin kdyz neni jistota ze se sejde pozadovanej pocet lidi, melo se to konat v tydnu od 23-27.10, vic se to upresnit nedalo...matal píše:Lukas H. píše:Akce se konat nejspis nebude, jelikoz se neprihlasil pozadovanej pocet lidi...
Protože jsi nenahodil konečný termín..
Já osobně nemůžu přijet když se dozvím termín týden dopředu, potřebuji min.měsíc, protože pracuji v týdeních turnusech a to jde horko těžko prohodit s koulegou ze dne na den..
N54 PWR