Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dalsi trening na Bmw Klub Cup Most
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek a pátek máme firemní akci v Liberci, ale středa by se dala 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsi mě zaskočil, nestíham tam bejt dřív než v 15:00 tak to je nejspíše pasééééééLukas H. píše:Sraz bude zitra ve 13,30 na okruhuGeorge_D píše:Ve čtvrtek a pátek máme firemní akci v Liberci, ale středa by se dala![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Videjko z teto akce, pro me tentokrat se spatnym koncem.. http://www.uploadyourfiles.de/eqq4s5762 ... nload.html
N54 PWR
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Krasny video, vcetne tech ukazatelu...cekal jsem co se stane...a byla to ta lepsi varianta, nevedel jsem jestli jsi to nenaboril.I kdyz kdyz jsem videl jak to famozne jedes tak jsem se tak od pulky zacal rikat, ze to nebudou plechy...a jak to zacalo, tak jsem hned vedel ktera bije...jen jsem si rikal....kurva uz si tohop vsimni a vypni motor!Mikrofon byl primo u motoru tak je to slyset, ale v aute to neslysis...ja jsem to neslysel ve svem asi 5km:-)))
Nesla ti pred tim teplota oleje nahoru?
Je to jen ojnice nebo i klika?
Diky, s videjkem si vyhral kamos ja na to nemam soft..psena píše:Krasny video, vcetne tech ukazatelu...cekal jsem co se stane...a byla to ta lepsi varianta, nevedel jsem jestli jsi to nenaboril.I kdyz kdyz jsem videl jak to famozne jedes tak jsem se tak od pulky zacal rikat, ze to nebudou plechy...a jak to zacalo, tak jsem hned vedel ktera bije...jen jsem si rikal....kurva uz si tohop vsimni a vypni motor!Mikrofon byl primo u motoru tak je to slyset, ale v aute to neslysis...ja jsem to neslysel ve svem asi 5km:-)))

N54 PWR
Jinak kdo tam nejel tak to brzdeni na cilovce je docela peklo, mam tam 6800 ot na ctyrku a to je 195km/h, takze brzdim z tech 195km/h na 60km/h ve kterej projizdim tu prvni zatacku...
Zacit brzdit jen o 0,5s pozdeji tak jedu rovne (coz se mi stalo minule)...
Koho by zajimali nejaky rychlosti tak dvojka 5500ot 85km/h, 6000ot 95km/h, 6500 103km/h, 7200 115km/h, trojka 6500ot 145km/h, 7000ot 155km/h, ctyrka 6000ot 170km/h...

N54 PWR