RuDoSh píše:To je tak 3 roky a byl tam snad komplet tehdejsi klub..... pri odjezdu na letiste kde byl sraz s AR klubem jsem prehlidl couvani ten pilir v tech garazich
Njn, to jsou ti 19letí mladíci za volantem luxusního BMW
to bylo někdy v říjnu 2003, přesně si pamatuju že jsi stál přes průjezdový pruh za mnou, klasicky se všichni rozjížděli, já čekám až vyjedeš a najednou rána, podívám se do zrcátka...
Ještě před tím jsme to tvé tdso vyzvedávali na kraji Prahy v nějakém servisu. Ty jsi jel s Maniacem a se mnou jel nějaký "d.aemon"
Kde jsou ty časy...
RuDoSh píše:jj to bylo predtim nez jsi tu 320i chipoval
jj jeste pred tim, nez mu na sprintu ujela 2.0 alfa protoze jawak si myslel ze jerychlejsi start je z 1500 otacek, pustit spojku a pridat plyn, kdy se auto pomalu sbira z 300 ot (logika typu nezahrabu - vyrazim rychleji ) nj mladi
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Chtel bych moc podekovat za pomoc na///MORDSESSIONu 2006
jmenovite -
RUDOSHOVI - nejvice ze vsech za vse ( hlavne za vecerni pokec) FIKOPOVI - za reprodukci music JARAXOVI - za projektor a pomoc pri grilling SKAUTIKOVI - za helpers GREGOVI a jego girl - za obetavost a vlajku CHARLITOVI - za fireshow GEORGE_D - za marinadku DARGONOVI - za kamery XSUNOVI - za design samolepek
a vsem ostatnim za ucast!
a nepodekovat za ucast - BARYMU E30 - za dementismus !
P.S. - jedine zklamani ktere jsem mel bylo , ze jsem chtel FENRIHO pozvat na spekacek a on si radsi guy jede za nejakou pokahontas 45letou...