já za 11:27320i píše:tak tyden za nami...za 12 hodin odjezd smer vychod![]()
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky bohu,že o mně se nikdo nezmiňuje...LOPOLO píše:to bude ostuda az tam prijede particka ve starejch pleckach, z kombiku ze zavazadlovyho prostoru na ne bude porvavat pozvracenej Rene neco o Bulitovi, zmastenej Rudosh v kozichu, Bombardak po nich bude hazet analni kolekci ... boze mujMisa píše:No ty voe to bude masakr![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš že tě bral někdo vážně že nejedeš??Fenri píše:Díky bohu,že o mně se nikdo nezmiňuje...LOPOLO píše:to bude ostuda az tam prijede particka ve starejch pleckach, z kombiku ze zavazadlovyho prostoru na ne bude porvavat pozvracenej Rene neco o Bulitovi, zmastenej Rudosh v kozichu, Bombardak po nich bude hazet analni kolekci ... boze mujMisa píše:No ty voe to bude masakr![]()
![]()
Tak nakonec jedu
![]()

AC: Marináda na steaky je připravená, probrečel jsem hodinu, ale stálo to za to, takže těšte se na výtečný steaky, doufam že Ruda doveze dost masíčka

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!