LOPOLO píše:Myslis tim az budu propocenej smrdet s nepritomnym pohledem do kamery po patecni kalenici do casnych odpolednich hodin dalsiho dne? omfg ...
LOPOLO píše:Myslis tim az budu propocenej smrdet s nepritomnym pohledem do kamery po patecni kalenici do casnych odpolednich hodin dalsiho dne? omfg ...
LOL .. kdes to vyhrabal? .. Tos moh rovnou vytahnout tu jak sem michal Darmonovi vino nohou od stolu
LOPOLO píše:[quote="Misa"]No ty voe to bude masakr
to bude ostuda az tam prijede particka ve starejch pleckach, z kombiku ze zavazadlovyho prostoru na ne bude porvavat pozvracenej Rene neco o Bulitovi, zmastenej Rudosh v kozichu, Bombardak po nich bude hazet analni kolekci ... boze muj
No o to větší pozitivní dojem budeš muset předsedo na média udělat abys svým zjevem a projevem zastínil všechny tyhle negativní živly
Myslis tim az budu propocenej smrdet s nepritomnym pohledem do kamery po patecni kalenici do casnych odpolednich hodin dalsiho dne? omfg ...[/quote]
No v zájmu klubu se obětuješ a nebudeš v pátek pít, no a smrad kamera nepobere
sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="GeorgosAc"] zajistil jsem pres starostu mesta Valašské Meziříčí možnost vjezdu na celé ploše náměstí na danou dobu !!!!!!!!!!!
a TV prijede i tam a budou natáčet přímo na místě..... ( tak si to trochu nalestete..... .
Jakej je tam povrch?
no to nevim zdali mestaci zkousnout tvuj drift
kdyz ono mi to ujelo....hrozne to tu klouze [/quote]
myslím, že to bude jinak.. ..přeběhla přes cestu kočka !! tak jsem to strhnul !![/quote]
Dobrýá den,
Děkuji za pozvání, bohužel se nemůžeme srazu zúčastnit. Chci Vás ovšem požádat o několik fotografií ze srazu, které by bylo možné případně použít pro článek na auto.idnes.cz.
Napište mi prosím kontakt na Vás, pro bližší domluvu.
Děkuji, přeji krásný den
S pozdravem
František Dvořák
Auto.idnes.cz
Tak by to chtělo někoho s dobrým fo?ákem, co Míšo?
LOL .. kdes to vyhrabal? .. Tos moh rovnou vytahnout tu jak sem michal Darmonovi vino nohou od stolu
na regionalu v radotine ... to bylo dost husty ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dobrýá den, Děkuji za pozvání, bohužel se nemůžeme srazu zúčastnit. Chci Vás ovšem požádat o několik fotografií ze srazu, které by bylo možné případně použít pro článek na auto.idnes.cz. Napište mi prosím kontakt na Vás, pro bližší domluvu. Děkuji, přeji krásný den S pozdravem František Dvořák Auto.idnes.cz
No uvidíme, jak to nakonec dopadne Jinak jsem pro i napsat článek, jestli teda bude o čem
Dobrýá den, Děkuji za pozvání, bohužel se nemůžeme srazu zúčastnit. Chci Vás ovšem požádat o několik fotografií ze srazu, které by bylo možné případně použít pro článek na auto.idnes.cz. Napište mi prosím kontakt na Vás, pro bližší domluvu. Děkuji, přeji krásný den S pozdravem František Dvořák Auto.idnes.cz
No uvidíme, jak to nakonec dopadne Jinak jsem pro i napsat článek, jestli teda bude o čem