dezertace se nepovolujeGeorge_D píše:RuDoSh píše:http://www.hrachovka.com kua el. pána bych mozna snesl....GeorgosAc píše:Ve Valašském Meziříčí byl major totalní arogant a že fuck kvůli te akci za Val Mezem.....
Ty voe, jsem netušil že je Hrachovka tak blízko srazu, chtěl jsem tam jet, ale dal jsem přednost Mordu, ale začínám uvažovat, že se v sobotu večer přesunu na festáček, budu tam mít plno kámošů, tak to je supeeeeeeeer![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme, podle zábavy na Mordu zvážím situaci

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
no snad neprijedou vsichnimatal píše:Tak jsem včera obeslal ČT-Automotorevue, Prima-Autosalon, Novu, ČT v Olomouci, regionální TVBeskydy a jestli mě naserete tak napíšu i do Mladé Fronty..![]()
Poslal jsem text tohoto znění:
Dobrý den,
Dovoluji si Vás pozvat na sraz občanského sdružení BMWKLUB Česká Republika,
který se konná v sobotu dne 29.7.2006 v Beskydech, adresa: Hotel Lůka, Velké Karlovice č. 211 Soláň, PSČ:756 06
Jedná se o sdružení příznivců a fandů značky BMW, počítáme s účastí 50-70 vozů této značky.
V odpoledních hodinách cca 15:00 proběhne "spanilá jízda" po trase Soláň-Velké Karlovice- Vsetín-Valašské Meziříčí-Rožnov p.R. a zpět.
Rádi Vás přivítáme mezi námi..
Děkuji
Igor Matal Michalík
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No pokud bych se rozhodl přesunout, tak samozřejmě alkohol odstavim320i píše:na ten presun budes potrebovat nekoho strizlivyho, tam nekdo v so vecer takto postizen budeGeorge_D píše:Uvidíme, podle zábavy na Mordu zvážím situaci![]()
![]()
neb pesky
![]()
myslim ze na mordu bude o zabavu postarano
![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
ty budeš grilovat až z tebe bude téct pot z hroší žlázy..... takže zapomeň...George_D píše:No pokud bych se rozhodl přesunout, tak samozřejmě alkohol odstavim320i píše:na ten presun budes potrebovat nekoho strizlivyho, tam nekdo v so vecer takto postizen budeGeorge_D píše:Uvidíme, podle zábavy na Mordu zvážím situaci![]()
![]()
neb pesky
![]()
![]()
![]()
Uvidíme, je to jen možnost, která se naskytla, v případě že bude nuda, což také nečekám
![]()
![]()
No kdyby ses hodně nudil,tak Patras rozdá bouchačky a uděláme si na Tebe honGeorge_D píše:No pokud bych se rozhodl přesunout, tak samozřejmě alkohol odstavim320i píše:na ten presun budes potrebovat nekoho strizlivyho, tam nekdo v so vecer takto postizen budeGeorge_D píše:Uvidíme, podle zábavy na Mordu zvážím situaci![]()
![]()
neb pesky
![]()
![]()
![]()
Uvidíme, je to jen možnost, která se naskytla, v případě že bude nuda, což také nečekám
![]()
![]()
DULEŽITÁ INFORMACE
zajistil jsem pres starostu mesta Valašské Meziříčí možnost vjezdu na celé ploše náměstí na danou dobu !!!!!!!!!!!
a TV prijede i tam a budou natáčet přímo na místě..... ( tak si to trochu nalestete.....
od ted bězi na regionální TV upoutávka a pozvánka občanů na čumendu
bude tam zastávka cca 30minut-1hodina , focení a kolem je spousta barů a nejaka cukrárna a tak... takže se osvěžíme a budeme pokračovat !!!
o vsem je uvedomena i mestská policie , která jako jediná nám vyšla vstřc......
to jo - předseda BMW KLUBU ČR bude mít rozhovor jao nejvyšší inštance z nás.......... takže LOPO , vážne...... jseš předseda , řekni jim tam třeba že jsem chuj a máš klid......Misa píše:No ty voe to bude masakr
Tohle myslím smrtelně vážně ............ žádný vykrucování.. pohoda , joint , press........
-
320i
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
MASAKRGeorgosAc píše:to jo - předseda BMW KLUBU ČR bude mít rozhovor jao nejvyšší inštance z nás.......... takže LOPO , vážne...... jseš předseda , řekni jim tam třeba že jsem chuj a máš klid......Misa píše:No ty voe to bude masakr
Tohle myslím smrtelně vážně ............ žádný vykrucování.. pohoda , joint , press........